Need help with old computer/upgrading graphics card - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-15-2006, 03:57 PM   #11 (permalink)
Member (again)
 
macdude425's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Raul's Wild Kingdom...How 'bout that, huh?
Posts: 4,202
Send a message via AIM to macdude425 Send a message via Yahoo to macdude425
Default

Maybe, but I don't think so. IIRC, even under the BEST of conditions, the 6600 can only play BF2 on about medium.
__________________

__________________



Debian Support Forums!
macdude425 is offline  
Old 01-15-2006, 04:00 PM   #12 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 53
Default

Ok So if i were to get a 6600 and play it under medium(which is fine with me) do I have to change the power supply and/or processor? Because it says I need a 300 watt power supply and I think I have a 250. Also is the processor ok? Please help me out. Thanks.
__________________

spartan611 is offline  
Old 01-15-2006, 04:14 PM   #13 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 53
Default

anybody?
spartan611 is offline  
Old 01-15-2006, 04:38 PM   #14 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 53
Default

come on guys please help me
spartan611 is offline  
Old 01-16-2006, 09:30 AM   #15 (permalink)
Vinsanity
 
BiGyLiLuPdAmIdL's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: West Coast Cali
Posts: 1,234
Send a message via AIM to BiGyLiLuPdAmIdL
Default

Yes you probaly would need a new powersuppply for the 6600, but the 6600's are in agp 8x and you only have a 4x slot so it will run slower than it's fastest speed. you might be better off getting a new mobo and proc though, but we can try to make this work. I say buy an other 512mb ram, a geforce 6600 and you should be alright on maybe low settings because of your proc. and you videocard in a 4x slot.
__________________

__________________
New build in progress, but this is what I got for now:
-AMD x2 5200+
-Asus M3A78-EM AM2+
-Buffalo 2x1gb ddr2 800
-Hitachi 250gb Sata HDD
-Antec Minuet Case w/ 350w psu
-Windows 7 Home Premium 64 bit
BiGyLiLuPdAmIdL is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:56 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.