need help with bios! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-26-2005, 05:27 PM   #1 (permalink)
Vinsanity
 
BiGyLiLuPdAmIdL's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: West Coast Cali
Posts: 1,234
Send a message via AIM to BiGyLiLuPdAmIdL
Smile need help with bios!

ok so i finally got the computer working sweet but now wen i boot up the bios goes through all these steps it says it is analyzing network media ...... but then after it say ntldr is missing press any key to restart then it does the whole thing over again and it does the same analyzing the network media. does anybody know what is wrong?
__________________

BiGyLiLuPdAmIdL is offline  
Old 08-26-2005, 05:29 PM   #2 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 8,013
Send a message via AIM to DJ-CHRIS
Default

Your windows installition is messed up, NTLDR is the bootloader for windows.
__________________

DJ-CHRIS is offline  
Old 08-26-2005, 05:30 PM   #3 (permalink)
Vinsanity
 
BiGyLiLuPdAmIdL's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: West Coast Cali
Posts: 1,234
Send a message via AIM to BiGyLiLuPdAmIdL
Unhappy ok

so what do i need to do then if it is messed up?
BiGyLiLuPdAmIdL is offline  
Old 08-26-2005, 05:48 PM   #4 (permalink)
Vinsanity
 
BiGyLiLuPdAmIdL's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: West Coast Cali
Posts: 1,234
Send a message via AIM to BiGyLiLuPdAmIdL
Unhappy

bcuz i am using my old harddrive and it already had win xp installed on it so i dont know if that is the problem but how do i fix it so it will work?
BiGyLiLuPdAmIdL is offline  
Old 08-26-2005, 05:48 PM   #5 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 8,013
Send a message via AIM to DJ-CHRIS
Default

Reinstall windows

Or you could attempt to fix it...
DJ-CHRIS is offline  
Old 08-26-2005, 05:49 PM   #6 (permalink)
Vinsanity
 
BiGyLiLuPdAmIdL's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: West Coast Cali
Posts: 1,234
Send a message via AIM to BiGyLiLuPdAmIdL
Default ok

how do i attempt to fix it?
BiGyLiLuPdAmIdL is offline  
Old 08-26-2005, 05:58 PM   #7 (permalink)
Vinsanity
 
BiGyLiLuPdAmIdL's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: West Coast Cali
Posts: 1,234
Send a message via AIM to BiGyLiLuPdAmIdL
Default

bump
BiGyLiLuPdAmIdL is offline  
Old 08-26-2005, 06:21 PM   #8 (permalink)
Vinsanity
 
BiGyLiLuPdAmIdL's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: West Coast Cali
Posts: 1,234
Send a message via AIM to BiGyLiLuPdAmIdL
Default ok

how do i attempt to fix it then? what do i have to do?
BiGyLiLuPdAmIdL is offline  
Old 08-26-2005, 08:23 PM   #9 (permalink)
Vinsanity
 
BiGyLiLuPdAmIdL's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: West Coast Cali
Posts: 1,234
Send a message via AIM to BiGyLiLuPdAmIdL
Default so.......

can anybody help me do this pleez?
BiGyLiLuPdAmIdL is offline  
Old 08-27-2005, 10:55 AM   #10 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 6
Default

f8 on boot screen, advanced, disable network. enter, exit saving settings. reboot . or...maxblast 3 and wipe disk. start again!
__________________

blowmedown is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:43 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.