My new computer - Page 8 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-27-2006, 08:58 PM   #71 (permalink)
Ultra Techie
 
snypercore's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 738
Default

TBH i kidna hope it does now, he asked for you opinions as your knowledge is of a greater one than his and he wanted to debate it,when you clearly had his best interest in hand and explained he couild waste a lot of money all just for the price of a new PSU..meh, anyways i have a question, my pc is gettin kdnia really old and im startign to upgrade it but im not sure how much power im using oor how much i have left to use and wiht my new ram coming soon and possibly a new GFX card i kinda want to know how i can find out.


P.s hes a noob anyway look at his choice of software

ares,norton..psh if his hardware doesnt die hes software will screw soon with ares full of ad/spy ware.
__________________

__________________
snypercore is offline  
Old 06-28-2006, 07:24 AM   #72 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 109
Default

what choice of software lol
__________________

neilnpatel is offline  
Old 06-28-2006, 08:00 AM   #73 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 109
Default

ares aint got **** lol, i have been using it for 3 years without a problem.
neilnpatel is offline  
Old 06-28-2006, 08:02 AM   #74 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 109
Default

Quote:
Originally posted by snypercore
TBH i kidna hope it does now, he asked for you opinions as your knowledge is of a greater one than his and he wanted to debate it,when you clearly had his best interest in hand and explained he couild waste a lot of money all just for the price of a new PSU..meh, anyways i have a question, my pc is gettin kdnia really old and im startign to upgrade it but im not sure how much power im using oor how much i have left to use and wiht my new ram coming soon and possibly a new GFX card i kinda want to know how i can find out.


P.s hes a noob anyway look at his choice of software

ares,norton..psh if his hardware doesnt die hes software will screw soon with ares full of ad/spy ware.

oh yeh btw noob, your p.c is only as fast as its slowest component, so if u aint got dual core, or powerful solo core u might aswell forget upgrading. Sata also helps.
neilnpatel is offline  
Old 06-28-2006, 12:58 PM   #75 (permalink)
Ultra Techie
 
snypercore's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 738
Default

well id rather get the opinion of someone more experienced as soon my pc will work unlike someones...all that moeny jsut becuase it fits in a small case what a tard, ****ty power supply means no mroe future upgrades without a new PSU
__________________
snypercore is offline  
Old 06-28-2006, 01:50 PM   #76 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 109
Default

actually i know a lot more about computers than you and most people on this forum, just a noob with shuttles, and neways i proved them wrong aso hhahaha.

But neways u might aswell get a pentium d 805 and oc like ****. Best bang for byck by a long shot.
neilnpatel is offline  
Old 06-28-2006, 01:51 PM   #77 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 109
Default

the pentium d 805 is only like 70 quid.
neilnpatel is offline  
Old 06-29-2006, 07:56 PM   #78 (permalink)
Ultra Techie
 
snypercore's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 738
Default

nah once i get my sumemr job im gonna buy a amd athlon 4200 dual core, i prefer AMD i find they stay cooler than intels more easily. that computer i describved was one of my old ones in my house and i was wondering if there was anythign descent to put in it without buying to much but im just gonn use what i can and start a new build. you say you proved everyone wrong but seriously **** could still happen everyone ive shown this thread to has larfed at your PSU fro what you have.
__________________
snypercore is offline  
Old 06-30-2006, 09:24 AM   #79 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 109
Default

yeh good point, neways go to tomshardware and look at the pentium d review and you may be convinced i have 1 overlcoked by a gig with the stock cooler.
neilnpatel is offline  
Old 06-30-2006, 12:46 PM   #80 (permalink)
Ultra Techie
 
snypercore's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 738
Default

but whats that liek when you play games or use a big app? temp wise
__________________

__________________
snypercore is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:19 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.