My harddrive is diassapearing - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 10-16-2005, 10:27 AM   #1 (permalink)
Junior Techie
Join Date: Oct 2005
Posts: 49
Default My harddrive is diassapearing

i just installed a SATA 150 gig as my master, with the OS and everything. i have another 112 gig where i keep my stuff games and all But this 112 gig mysteriously dissapears whenever i acsess it. If i dont toch it it stays there, but whenever i want to listen to music or play a game i play it for a few seconds then it crashes and i find out that there is no more 112 drive in my comp, but sometimes when i run hardware installation it returns. then a couple of times, this happened

i turned on the the comp and it says CANNOT START UP BECAUSE SOME SYS 32 CONFIG FILE IS MISSING OR CORRUPT! i dont see how could that be i just reformatted and reinstalled the drive and didnt even open the windows folder, so how could that be? so i restart it again hoping it was just a stupid error. then it says ERROR DETECTING SYSTEM DISK INSERT THE BOOT DISK AND PRESS ENTER.


well i unhooked my 112 gig turned it on evrything went normal again, i turned it off hoohed up the 112 and turned it on and everything went normal again exept for the 112 HD dissapearing when i try to use it

also when it disapears, there is a bubble in the down right corner that says that some write delayed error occured

slavich is offline  
Old 10-16-2005, 11:29 AM   #2 (permalink)
I Rule You
Join Date: Mar 2005
Posts: 543
Send a message via AIM to FadingTheory Send a message via Yahoo to FadingTheory

Sound slike your hard drive is dieing, and you boot sequence is goofy.

Iraq... whee.
FadingTheory is offline  
Old 10-16-2005, 12:49 PM   #3 (permalink)
Junior Techie
Join Date: Oct 2005
Posts: 49

no the boot sequense is ok the SATA harddrive is new, right now i am worried about my other 112 giger HD dissapearing

it says it has a delayed write error
slavich is offline  
Old 10-16-2005, 05:33 PM   #4 (permalink)
Junior Techie
Join Date: Oct 2005
Posts: 49

a friend told me that maybe the winchester on the 112 gig is messed up
slavich is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:12 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.