Motherboard with Socket A & SLi ? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-22-2005, 01:35 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 10
Default Motherboard with Socket A & SLi ?

Is there any mobo with this solution: Socket A and PCIEx & SLi ?

ty
__________________

M4TECH is offline  
Old 11-22-2005, 01:36 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,946
Send a message via AIM to Static_11 Send a message via Yahoo to Static_11
Default

i doubt socket a mobo's have pci-e, let alone sli capabilities.. but i dont know much abotu socket a's...
__________________

Static_11 is offline  
Old 11-22-2005, 01:36 PM   #3 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 191
Send a message via AIM to PhillipBelcher Send a message via Yahoo to PhillipBelcher
Default

pciEx and SLI? no i have never heard of one
PhillipBelcher is offline  
Old 11-22-2005, 03:48 PM   #4 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

No they don't exist and it's be stupid to even have one.

They way they are built aren't for SLI. Chipsets would probably melt
Nubius is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:01 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.