Monitor w/ AV hook-ups. - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-11-2011, 07:01 AM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 188
Default Monitor w/ AV hook-ups.

Just looking for a monitor with AV hook-ups for a 360 or something. I'm sure they make them. I have 360 HD AV cables, just don't know what the specs would be called on the monitors. Looking around newegg, don't see any monitors that say AV compatible.

I found this one

Newegg.com - ASUS VH232H Glossy Black 23" 5ms Widescreen Full HD 1080p LCD Monitor 300 cd/m2 ASCR 20000:1 w/Speakers & HDMI

Would that work?
__________________

KJamesJR is offline  
Old 01-11-2011, 10:42 AM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
brinks's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Canada
Posts: 1,144
Default Re: Monitor w/ AV hook-ups.

Do you have the "Xbox 360 Component HD AV Cable" or "Xbox 360 VGA HD AV Cable"?
__________________

brinks is offline  
Old 01-13-2011, 03:45 AM   #3 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 188
Default Re: Monitor w/ AV hook-ups.

Yes... I believe that was already posted???
KJamesJR is offline  
Old 01-14-2011, 10:59 AM   #4 (permalink)
Monster Techie
 
brinks's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Canada
Posts: 1,144
Default Re: Monitor w/ AV hook-ups.

There is two different xbox 360 HD AV Cables, do you have the one which uses "Component" or "VGA" ports?
brinks is offline  
Old 01-16-2011, 12:38 PM   #5 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 188
Default Re: Monitor w/ AV hook-ups.

Component.

This one:
http://www.google.com/products/catal...d=0CG0Q8wIwAQ#
KJamesJR is offline  
Old 01-16-2011, 01:01 PM   #6 (permalink)
TF's First Dry Ice User!
 
Peter.Cort's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Boston, MA
Posts: 5,018
Default Re: Monitor w/ AV hook-ups.

you could do this StarTech.com 6 in VGA adapter 15 pin HD D-Sub (HD-15) - male - 3 x RCA - female - PC and hook it up to whatever monitor you already have.
__________________

__________________
A notice to EVERYONE who has posted here with a computer problem, I highly encourage you to keep current with the forums, even if it's browsing for 10-15 minutes during lunch, or before you go to bed at night. There are many things that you can learn and apply to future issues. My goal is to help people get to a point where they can use their own knowledge to help themselves, and others.

Also please use the search button. You've got a 50/50 chance that someone's asked your question and we've answered it.
Peter.Cort is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
System go, but nothing to hook up monitor to... ChrisX New Systems | Building and Buying 9 01-11-2006 12:15 PM
Hook a TV up as a replacement MONITOR??? mersyone Monitors, Printers and Peripherals 2 12-04-2005 05:41 PM
hook my ps2 to my monitor ? asap game_freek PC Gaming 4 12-16-2003 09:22 AM
Can I Hook up a PS2 on my PC Monitor bbr Sony Playstation 5 12-02-2003 02:00 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:42 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.