modems - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-01-2006, 02:28 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 19
Default modems

im not sure if I need a modem in my new computer...so could someone tell me if i should buy one or not..thanks
__________________

unkn0wn199o is offline  
Old 09-01-2006, 02:45 PM   #2 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 430
Default

What kind of internet connection will you be using? If for some reason you are still using 56k dialup, then you will need a modem. If you are using a broadband connection like cable or dsl then all you need is a network card or a motherboard with integrated ethernet.
__________________

curtcheese64 is offline  
Old 09-01-2006, 02:53 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 19
Default

ok cool I will be using DSL..so that saves me some money..thanks
unkn0wn199o is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:35 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.