mobo spacer questions - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-19-2006, 09:50 PM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 43
Default mobo spacer questions

Well my computer in my sig arrived today. Putting it together and all but 2 of my mobo spacers are flat across the top and the mobo sits on them. I have two that are smaller diameter and slide into the holes on the mobo. Should I just use all the flat ones or do the 2 that slide into the mobo screw holes go in a certian location. Or does it not matter as long as the mobo fits.

Thanks for the help.
__________________

__________________
AMD Athlon 64 3200+ Venice
Gigabyte GA-K8NF-9 MOBO
MSI Radeon x1600pro 256mb
Patriot pc3200 2x512mb Ram
Aspire ATX 520W PSU
WD Corsair SE SATA 150 80gb HD
Cooler Master Centurion 5 (black/blue) case
Secundus is offline  
Old 01-19-2006, 09:53 PM   #2 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 3,453
Send a message via AIM to FghtinIrshNvrDi Send a message via Yahoo to FghtinIrshNvrDi
Default

I use the brass colored mounters if that's what you're talking about...

Ryan
__________________

__________________

<b>I'm an unhyphenated American.</b>
System Specs:
Intel Q6600 @ 3200 1.4v
Abit IP35 Pro "The Snake"
2x2gb A-Data @ 800
Diamond HD 3870 512mb


Great FORD TRUCK resource: http://www.fordtruckfanatics.com
FghtinIrshNvrDi is offline  
Old 01-19-2006, 10:03 PM   #3 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 43
Default

yes. But only 2 of the collared spacers came with the case. The rest are no collared. Since I only have 2 I should use the non collared correct?
__________________
AMD Athlon 64 3200+ Venice
Gigabyte GA-K8NF-9 MOBO
MSI Radeon x1600pro 256mb
Patriot pc3200 2x512mb Ram
Aspire ATX 520W PSU
WD Corsair SE SATA 150 80gb HD
Cooler Master Centurion 5 (black/blue) case
Secundus is offline  
Old 01-19-2006, 10:04 PM   #4 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 43
Default

NVM. Figured it out. Both keep the mobo the same distance.
__________________
AMD Athlon 64 3200+ Venice
Gigabyte GA-K8NF-9 MOBO
MSI Radeon x1600pro 256mb
Patriot pc3200 2x512mb Ram
Aspire ATX 520W PSU
WD Corsair SE SATA 150 80gb HD
Cooler Master Centurion 5 (black/blue) case
Secundus is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:35 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.