Mobo help for X3 - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-09-2009, 12:39 PM   #11 (permalink)
Master Techie
 
NightSurge's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Fort Wayne, IN
Posts: 2,217
Send a message via AIM to NightSurge
Default Re: Mobo help for X3

True true. The Foxconn bios has all the bells and whistles for overclocking as well. I don't see myself ever being the type to crossfire, though, so I got one with a single x16 2.0 slot. If I need more graphics down the line I'll upgrade the entire card and sell the old one.
__________________

__________________

If I was helpful, please click the icon on the left hand side of this message that looks like a check mark Thanks!

NightSurge is offline  
Old 04-09-2009, 12:42 PM   #12 (permalink)
Lord Techie
 
hikaricloud's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: USA
Posts: 6,220
Default Re: Mobo help for X3

Fair enough. :P
__________________

__________________
R.I.P. Ronald C. "Bucky" Buck
3/13/1949 - 11/30/2010
Poizen22 - in all honesty id prefetr my pics get passed around then send perform some homo erotic sexual deed.
thirdshiftdj - what on earth are you trying to say???
I do not accept support questions via EMail, PM or IM.
If I helped you out, or what I just said rocked you like a hurricane, hit the little thingie over there.
<-------------------------------
hikaricloud is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
I think I cooked my cpu and mobo jfenwick Hardware Repairs and Troubleshooting 1 10-03-2008 09:18 PM
window on both side's and see through mobo tray ste2425 Overclocking and Modding 7 08-04-2008 06:52 PM
I need a new 939 socket mobo ASAP Denise_M System Upgrades 9 03-13-2008 09:37 PM
static and my mobo funkywaggnelz New Systems | Building and Buying 10 06-12-2007 03:03 PM
cannot install vista.. got a dell mobo siddanth3 New Systems | Building and Buying 13 04-30-2007 06:05 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:17 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.