Is this mobo good for AMD 64bits? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-22-2005, 09:03 PM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 108
Default Is this mobo good for AMD 64bits?

Hi. I am going to build my second computer. Is this mobo good for a amd 64bits 3000? Thanks in advance.

http://www.canadacomputers.com/index...725&cid=MB.693
__________________

__________________
AMD 3800 x2 Windsor 2.0 GHZ
1gb RAM 667 MHz
Asus M2N-E Mobo 9600gt
W.D 320 gb hd
Pioneer 111
LG dvd-rom
21.6 samsung
Windows xp pro sp2
elperra is offline  
Old 11-22-2005, 09:05 PM   #2 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 108
Default

Sorry this is the processor.
http://www.canadacomputers.com/index...28&cid=CPU.611
__________________

__________________
AMD 3800 x2 Windsor 2.0 GHZ
1gb RAM 667 MHz
Asus M2N-E Mobo 9600gt
W.D 320 gb hd
Pioneer 111
LG dvd-rom
21.6 samsung
Windows xp pro sp2
elperra is offline  
Old 11-22-2005, 09:22 PM   #3 (permalink)
Ste
Do not Stare at my Avatar
 
Ste's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Upon Gleaning Infinity
Posts: 9,577
Send a message via MSN to Ste
Default

its a great Motherboard if you don't intend to Overclock much.
Ste is offline  
Old 11-22-2005, 09:44 PM   #4 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 108
Default

Thanks for your reply STE. No I am not planning to overclock.
__________________
AMD 3800 x2 Windsor 2.0 GHZ
1gb RAM 667 MHz
Asus M2N-E Mobo 9600gt
W.D 320 gb hd
Pioneer 111
LG dvd-rom
21.6 samsung
Windows xp pro sp2
elperra is offline  
Old 11-22-2005, 10:19 PM   #5 (permalink)
Master Techie
 
reggie_da_man's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 2,567
Default

If you can buy the CPU now at :http://www.ncix.com/products/index.p...D&promoid=1047

It's about 10 bucks cheaper
__________________

reggie_da_man is offline  
Old 11-24-2005, 07:20 PM   #6 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 108
Default

Quote:
Originally posted by reggie_da_man
If you can buy the CPU now at :http://www.ncix.com/products/index.p...D&promoid=1047

It's about 10 bucks cheaper
Thanks for your post, I see that , that store is in BC, and I am in Ontario and canadacomputers is 5 minutes drive away from where I live . I got my CPU and mobo today now I will buy the HD, case, ram from my next paycheque .
__________________

__________________
AMD 3800 x2 Windsor 2.0 GHZ
1gb RAM 667 MHz
Asus M2N-E Mobo 9600gt
W.D 320 gb hd
Pioneer 111
LG dvd-rom
21.6 samsung
Windows xp pro sp2
elperra is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:41 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.