mem for pb5 deluex - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 02-18-2007, 11:47 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Jan 2007
Posts: 17
Default mem for pb5 deluex

hello guys. im allmost done my computer build all i need is my mem. im lost when it comes to this part. i know i need 1.8 v but if i go higher will it hurt anything? allso here is a link for the one i would like to get

allso if i pick this up from newegg and it dose not work with my mobo will ocz help me out with that part?

ty guys

johnmd7 is offline  
Old 02-18-2007, 12:17 PM   #2 (permalink)
Ultra Techie
M733mhz's Avatar
Join Date: Mar 2006
Posts: 648
Send a message via AIM to M733mhz

It should work fine. If it doesn't newegg won't have a problem exchanging it/refunding it.


M733mhz is offline  
Old 02-18-2007, 12:35 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Jan 2007
Posts: 17

within 90day thow
johnmd7 is offline  
Old 02-18-2007, 12:40 PM   #4 (permalink)
disgruntled ex-moderator
Nagasama's Avatar
Join Date: Oct 2006
Location: probably on the lake
Posts: 6,956

don't you need ram that works at 1.8v for the p5b?
that ocz says it needs 2.0v.
so, if thats the case, then wont work unless i think you use a 1.8v stick of ram to turn on your system the first time, then change ram voltage in bios to 2.0V so the ocz will post.
i may be mistaken, but i dont think that will be able to use the ocz first off.
although, my corsair xms says on the newegg site that it needs to have 2.1V, but that is just at the 4-4-4-12 timings. it posted fine @ 1.8 or 1.85V (i cant remember the stock voltage in my bios) at the 5-5-5-18 timings. so that can be misleading, i guess.
but i have definitely seen people on the forum with problems posting higher voltage ram with the c2d mobos.
"nagasama no longer drinks tecate, or streaks out of the night for anything, and he has a fine wife so he has no use for your girlfriend...she is safe..."
Nagasama is offline  
Old 02-18-2007, 12:44 PM   #5 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Jan 2007
Posts: 17

got it but one dude on there left a review saying his set up and he has my set up
johnmd7 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:26 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.