media center - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-20-2006, 04:44 PM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 86
Default media center

is it possible to install windows media center on my laptop? i have a compaq evo n610c 1.80ghz, 512mb upgradable to 1gig, 30gb, dvd, wireless, 14.1 xga screen. i also have a external tv tuner. is it possible to buy the WINDOWS MEDIA CENTER system software in stores, like best buy, compusa, microcenter?
__________________

Alfredw1 is offline  
Old 06-20-2006, 05:26 PM   #2 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 996
Default

yes its probably possible to install media center on you'r laptop, however try to download some version of it off the net, if it works good and you really wanna have a 'legal' copy, then buy it....... its best way to confirm whether it suites you or not... if you intend to pay anyway its not like you commited a crime
__________________

Yoad is offline  
Old 06-20-2006, 05:29 PM   #3 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 86
Default

how do i do that? how do i get a copy of the net?
Alfredw1 is offline  
Old 06-21-2006, 02:37 PM   #4 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 333
Default

Buy it from newegg.
__________________
3 different OS, so yep I\'m confused.
m3incorp is offline  
Old 06-21-2006, 02:41 PM   #5 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 4,010
Default

Quote:
Originally posted by Alfredw1
how do i do that? how do i get a copy of the net?
If you have quite a good laptop then download the 32bit version of Vista from MS. This includes the Media Centre. (512 of RAM minimum.)
__________________

Cisco CCNA, Comptia A+, 1/3 through CCNP
Trifid is offline  
Old 06-21-2006, 02:44 PM   #6 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 86
Default

do you mean the windows vista beta tria? if not which one and where in microsoft do i get it? web page?
Alfredw1 is offline  
Old 06-21-2006, 03:12 PM   #7 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 4,010
Default

http://download.windowsvista.com/pre.../download.htm?www.dailytech.com
__________________

Cisco CCNA, Comptia A+, 1/3 through CCNP
Trifid is offline  
Old 06-21-2006, 04:40 PM   #8 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 996
Default

Alfredw1, Check you'r PM box.
__________________

Yoad is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:18 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.