mb 4 amd pc - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-30-2005, 07:37 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 21
Default mb 4 amd pc

i am gonna build a pc with an amd 64 venice 3000+

but dont know what mb i should get
have no clue.........

please help and can any1 suggest a good mb for less than £80 / $120?

thanks
__________________

eatmangos91 is offline  
Old 08-30-2005, 08:42 AM   #2 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 694
Default

DFI nf4 UT ultra or DFI nf4 SLI-DR motherboard
__________________

__________________
Lian Li Aluminum Case
Intel D975XBXK2R Mobo
Core 2 Duo E6700 CPU
EVGA 8800 GTS Video Card
Corsair XMS 2 x 1gig RAM
Zalman 9500 CPU cooler
hercules_upw is offline  
Old 08-30-2005, 10:05 AM   #3 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 8,013
Send a message via AIM to DJ-CHRIS
Default

Quote:
Originally posted by hercules_upw
DFI nf4 UT ultra or DFI nf4 SLI-DR motherboard
Those should be in your price range, and are what I recomend as a high end motherboard.

If those are too expensive, I recomend the MSI K8N Neo4-F
DJ-CHRIS is offline  
Old 08-30-2005, 10:06 AM   #4 (permalink)
Lord Techie
 
PZEROFGH's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 7,553
Send a message via AIM to PZEROFGH
Default

i would highly recommend the DFi nF4 ultra-D for 122 dollars on newegg
__________________
Hmmm?
AIM/Xfire - pzerofgh
PZEROFGH is offline  
Old 08-30-2005, 10:08 AM   #5 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 21
Default

this u mean?
http://www.ebuyer.com/customer/produ...duct_uid=92676

thanks for suggestion....looks good
eatmangos91 is offline  
Old 08-30-2005, 10:32 AM   #6 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 8,013
Send a message via AIM to DJ-CHRIS
Default

Yeah that board is it
DJ-CHRIS is offline  
Old 08-31-2005, 09:04 AM   #7 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 21
Default

and what about ram...im thinking corsair but
can any1 suggest good ram (1gb or 2 x 512)

and should it be ddr or ddr2?

thanks
eatmangos91 is offline  
Old 08-31-2005, 11:07 AM   #8 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 8,013
Send a message via AIM to DJ-CHRIS
Default

You have to use DDR for all AMD systems
DJ-CHRIS is offline  
Old 08-31-2005, 12:13 PM   #9 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 1,446
Send a message via AIM to Alex81388
Default

Corsair is perfect if you're not OCing.
__________________
Sig removed due to foul language. Please read the rules regarding the allowable content of sigs before reposting your COMPLIANT sig.
~Trotter
4/21/06
Alex81388 is offline  
Old 09-02-2005, 09:00 AM   #10 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 21
Default

would this be suitable ram?
http://www.ebuyer.com/customer/produ...duct_uid=52434
__________________

eatmangos91 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:21 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.