Which Laptop!!!!! - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-27-2005, 10:02 PM   #11 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 13
Default

yah i looked into the dell but i think its ugly the one for $400 and it has a 14.1 inch screen, No Integrated Wireless Support and it has a Intel® Celeron which iv heard nothing but bad from it...
__________________

radrich114 is offline  
Old 11-27-2005, 10:18 PM   #12 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 276
Send a message via AIM to Camden
Default

Quote:
Originally posted by radrich114
yah i looked into the dell but i think its ugly the one for $400 and it has a 14.1 inch screen, No Integrated Wireless Support and it has a Intel® Celeron which iv heard nothing but bad from it...

Still beats the sh*t out of an acer. Dell's have a tendency to actually run.
__________________

Camden is offline  
Old 11-27-2005, 10:19 PM   #13 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 13
Default

oh common an acer cant be that bad..
radrich114 is offline  
Old 11-27-2005, 10:38 PM   #14 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: May 2003
Posts: 469
Default

Aspire 1522LMIXPP
__________________
Death has a thousand doors, let's see which one our victim chose.

"There's one thing that you learn on this job, is that human beings are capable of anything"

If you chase two rabbits, you lose them both

You say tomato... I say cause of death
For sale/trade
http://www.techist.com/pc/f40/fully-...r-fs-t-139695/
microsoftne is offline  
Old 11-27-2005, 10:40 PM   #15 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 276
Send a message via AIM to Camden
Default

Quote:
Originally posted by radrich114
oh common an acer cant be that bad..
Maybe not. But it's still worse than even a dell. o_O
Camden is offline  
Old 11-27-2005, 10:42 PM   #16 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: May 2003
Posts: 469
Default

after reading this post, I cannot help but laugh at the comments about acer laptops. Acer's, are recommended for high end professionals. I have had my acer for almost a year now and have had absolutely no problems. I am running XP 32bit, (I also run 64 bit), Server 2003 Enterprise 32/64 bit, Visual Studio .net, SQL, Oracle, as well as video editing. I have had many different brands of Laptops, and have sold them to come back to my acer...
__________________
Death has a thousand doors, let's see which one our victim chose.

"There's one thing that you learn on this job, is that human beings are capable of anything"

If you chase two rabbits, you lose them both

You say tomato... I say cause of death
For sale/trade
http://www.techist.com/pc/f40/fully-...r-fs-t-139695/
microsoftne is offline  
Old 11-27-2005, 11:12 PM   #17 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 13
Default

Iv made my choices and this is what iv ordered

Acer Aspire AS3003WLCi Mobile Sempron AMD3000+ 15.4" Wide XGA

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16834115324



PNY Optima 512MB 200-Pin DDR SO-DIMM DDR 333 Qty. 2

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820236308



AVALON Nylon Carrying Case with ShockGuard

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16800998706

should be here by thurs at latest. And i do believe Acer is a good brand and long as you treat the laptop good im sure it wont fall apart. Any laptop has a breaking limit.
radrich114 is offline  
Old 11-27-2005, 11:24 PM   #18 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Nov 2005
Location: Vero Beach, FL
Posts: 205
Send a message via AIM to RadRacer
Default

Tell me how it goes. I've been looking into a laptop for some low-end gaming/surfing/word processing.
__________________
Old Specs:
Intel Celeron D 2.8Ghz
1G RAM
80G Seagate Baracuda 7200.7
GeForce FX5500 (PCI) OCed to 300/500
am I missing anything?

^DEAD^

Now: Toshiba Sattelite L35-S2161 running Ubuntu :)
RadRacer is offline  
Old 11-28-2005, 08:32 AM   #19 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 13
Default

k i will im not sure ill be doing much gaming maybe a lil guildwars and other light games nothing heavy like doom3 ima have to tweak the intergrated graphics a lil bit
radrich114 is offline  
Old 11-28-2005, 11:18 PM   #20 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: May 2003
Posts: 469
Default

I think you have made a good choice the sempron uses less power than the athlon.
__________________

__________________
Death has a thousand doors, let's see which one our victim chose.

"There's one thing that you learn on this job, is that human beings are capable of anything"

If you chase two rabbits, you lose them both

You say tomato... I say cause of death
For sale/trade
http://www.techist.com/pc/f40/fully-...r-fs-t-139695/
microsoftne is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:56 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.