Intel P4 506 or sempron 2800+? - Page 4 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-31-2006, 09:48 PM   #31 (permalink)
Vinsanity
 
BiGyLiLuPdAmIdL's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: West Coast Cali
Posts: 1,234
Send a message via AIM to BiGyLiLuPdAmIdL
Default

ok thanx septoid but are you sure that it isnt holding back my videocard because my 3dmark scorea are low and i lagg a lot in cs source. Shouldn't i be able to play cs source fine wiht the 6600?
__________________

__________________
New build in progress, but this is what I got for now:
-AMD x2 5200+
-Asus M3A78-EM AM2+
-Buffalo 2x1gb ddr2 800
-Hitachi 250gb Sata HDD
-Antec Minuet Case w/ 350w psu
-Windows 7 Home Premium 64 bit
BiGyLiLuPdAmIdL is offline  
Old 02-01-2006, 12:20 PM   #32 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 3,453
Send a message via AIM to FghtinIrshNvrDi Send a message via Yahoo to FghtinIrshNvrDi
Default

I wan't being scarcastic. Look what I'm running. They're pretty much neck in neck. That sempron is going to be a good setup for you.

Ryan
__________________

__________________

<b>I'm an unhyphenated American.</b>
System Specs:
Intel Q6600 @ 3200 1.4v
Abit IP35 Pro "The Snake"
2x2gb A-Data @ 800
Diamond HD 3870 512mb


Great FORD TRUCK resource: http://www.fordtruckfanatics.com
FghtinIrshNvrDi is offline  
Old 02-01-2006, 06:25 PM   #33 (permalink)
Vinsanity
 
BiGyLiLuPdAmIdL's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: West Coast Cali
Posts: 1,234
Send a message via AIM to BiGyLiLuPdAmIdL
Default

Quote:
Originally posted by FghtinIrshNvrDi
I wan't being scarcastic. Look what I'm running. They're pretty much neck in neck. That sempron is going to be a good setup for you.

Ryan
oh but you do realize that my semprono si a sokcet A one, not a s754 sempron 64. It is diferent in that it has only 333mhz fsb and it is weaker. you still think it will be good?
__________________
New build in progress, but this is what I got for now:
-AMD x2 5200+
-Asus M3A78-EM AM2+
-Buffalo 2x1gb ddr2 800
-Hitachi 250gb Sata HDD
-Antec Minuet Case w/ 350w psu
-Windows 7 Home Premium 64 bit
BiGyLiLuPdAmIdL is offline  
Old 02-01-2006, 07:40 PM   #34 (permalink)
Vinsanity
 
BiGyLiLuPdAmIdL's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: West Coast Cali
Posts: 1,234
Send a message via AIM to BiGyLiLuPdAmIdL
Default

ok imma buy some ram for my sempron rig to make it have 1gig and it will be finsihed. Then i will buy a socket939 mobo so all i will have to buy after is just the cpu.
__________________

__________________
New build in progress, but this is what I got for now:
-AMD x2 5200+
-Asus M3A78-EM AM2+
-Buffalo 2x1gb ddr2 800
-Hitachi 250gb Sata HDD
-Antec Minuet Case w/ 350w psu
-Windows 7 Home Premium 64 bit
BiGyLiLuPdAmIdL is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:18 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.