Ide...ata-100??? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-21-2006, 06:38 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 22
Default Ide...ata-100???

Is ATA-100 classed as a IDE connection? because im looking at a seagate barracuda hard drive here and its got IDE but with ATA-100 in brackets?
__________________

Eddieboi17 is offline  
Old 01-21-2006, 07:29 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 1,084
Send a message via Yahoo to IBMan
Default

yes ata-100 is IDE, just bought a seagate 250 GB ata 100 and its ide so theres ur proof.
__________________

__________________
Server:
AMD Athlon 4000+ @ 2.4 GHz
4096 MB RAM
40 GB HDD
Dual Mirrored 500 GB HDDs
DVD-ROM Drive
Windows Server 2003 x64 R2 SP2
IBMan is offline  
Old 01-21-2006, 07:32 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 22
Default

ta, well at least I know i can use that in my pc now. If i have the dosh ill defiantly get a 200GB seagate barracuda hard drive.
Eddieboi17 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:15 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.