I need Help please....:(( - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-05-2006, 09:46 AM   #11 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 94
Send a message via AIM to neo214
Default

Dude, I'm having the exact problem in my thread, it's something to do with ACPI settings, and as far as I can tell I'm going to have to either upgrade my BIOS (which I can't find on the internet anywhere) or buy a new motherboad, it's not windows complaining about new hardware it does the same thing with linux it's just called a kernal panic. But this ACPI **** is starting to **** me off. I thought it was just my ****ty $50 chaintech snf4-2... Guess it's more widespread.
__________________

__________________
Later!
neo214 is offline  
Old 08-05-2006, 11:30 AM   #12 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 94
Send a message via AIM to neo214
Default

****, I don't think anyone has any information on this, I contacted the mohterboard maker (chaintech) via Email, they'll probably never get back to me. and as for flashing the bios, good luck with finding the right one, I don't know if you can flash a phenox award bios with just anything, and besides they always want you to "buy it again"...
__________________

__________________
Later!
neo214 is offline  
Old 08-05-2006, 05:13 PM   #13 (permalink)
Master Techie
 
aliasaid's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,400
Default

i'm sure you can get the latest bios from the manufacturer's website..

for asus, just go to their manufact. website select category (motherboard), socket, then your motherboard from the list..

it'll show you the latest bios updates.. and also some bios utilities.. not sure what those are for...
__________________
"Is virtue a thing remote? I wish to be virtuous, and lo! Virtue is at hand." -Confucius
aliasaid is offline  
Old 08-06-2006, 04:57 AM   #14 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 438
Default

I bought a chainneck (thats a typo in the information on the back of the box, wish I would hav noticed this befor i boutght it ) sound card a while back. the disk that came with it didnt have the right drivers on it. (for a diff modle apparently) The card was total junk. I ended up giving it away. I searched for drivers on there web site but considering there was almost no site, I found nothing. My advice get a decent mobo, THis is **** a company
__________________

harley3344 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:56 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.