I have a problem with my new computer's power supply. - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-28-2005, 08:04 PM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 108
Send a message via AIM to bartthecartoon
Default I have a problem with my new computer's power supply.

I just built my first computer (I built it without a case, using fairly old parts) 80 MB Ram, 8 GB hd, 5 GB hd, 200 w power supply, and celeron processor. The problem is, since I don't have a case for it, I don't have a power switch and since I turned it off for the first time, I havn't been able to get it to go back on. Can somebody give me a cheap/free solution to this problem?
__________________

__________________
-Intel Celeron D Processor 2.93 GHz
-1.25 GB Ram
-80 GB Hard Drive
-5 GB Hard Drive
-CD-ROM Drive
-CD-RW Drive
-External 3.5\" Floppy Drive
-Windows XP Home Edition Service Pack 2
-Intel Extreme Graphics 2
-Logitech Wingman Force 3D
-Logitech Wingman Rumblepad
bartthecartoon is offline  
Old 08-29-2005, 12:32 AM   #2 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 8,013
Send a message via AIM to DJ-CHRIS
Default

Find a power switch, make your own w/e.

Their are two pin's that need to be shorted together to start / shutdown the PC, attatch any switch to here.
DJ-CHRIS is offline  
Closed Thread

« more info | Ram »
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:45 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.