How Much? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-17-2005, 09:21 PM   #1 (permalink)
Banned
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 659
Send a message via AIM to KCRMYZ Send a message via MSN to KCRMYZ
Question How Much?

Exactly how much does your machine have to be to run battlefield2. I just wanted to see the least you could buy for BF2 to run smoothly
__________________

KCRMYZ is offline  
Old 10-17-2005, 09:23 PM   #2 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,327
Send a message via AIM to Flanker
Default

Like, money? Depends, if you don't need a monitor, $800-$900 would be my guess to max it out.

$700 to run smoothly on med settings.

$570 to run smoothly on a mix od low-med settings.
__________________

Flanker is offline  
Old 10-17-2005, 10:22 PM   #3 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 2,306
Default

i think he means specs well dude just check the box or the website.
__________________
Lonewolf5460 is offline  
Old 10-17-2005, 10:39 PM   #4 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 4
Arrow

Battlefield 2 will run of the following specs:

-Intel Pentium (3.4GHz)
-512 RAM
-80Gb HDD
-Nvidia Geforce 6200 graphics card
-ADSL Connection (This is only for multiplayer games unless played of LAN)

This is what I run BF2 on and it runs fine but I beleive it would run on a 2.4GHz Processor.
As for the price of a computer with these specs it all depends on what country you are in and which brand you want.

I hope this answers your question.
TechWolf is offline  
Old 10-17-2005, 11:02 PM   #5 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 769
Default

to run BF2 at all high u will need atleast a 6800GT and 1GB Ram.
__________________
Sprooty is offline  
Old 10-17-2005, 11:05 PM   #6 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 4
Default

I run it at all high settings with only shading set at medium and I only have 512 ram and a 6200 Geforce graphics card.
TechWolf is offline  
Old 10-18-2005, 06:57 AM   #7 (permalink)
Lord Techie
 
PZEROFGH's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 7,553
Send a message via AIM to PZEROFGH
Default

to run on high you need 6800GT or greater

and 2GB of ram

and anything greater then amd athlon 64 3200+(2.0_
__________________
Hmmm?
AIM/Xfire - pzerofgh
PZEROFGH is offline  
Old 10-18-2005, 07:09 AM   #8 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 4
Default

Well like i said i only have a 6200 geforce and 512 ram and it runs real smooth and on high. So unless I have extra couple of 512 ram i don't know about in my computer....

Anyway that is what i run it on.
TechWolf is offline  
Old 10-18-2005, 08:06 AM   #9 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 3,453
Send a message via AIM to FghtinIrshNvrDi Send a message via Yahoo to FghtinIrshNvrDi
Default

That's absurd to say you need a 3200+ to run BF2 on high... Games aren't quite made like their graphics are. Almost all of the same features are on no matter the video options that are selected. I'm going to say a good Athlon XP processor could do everything a processor needed to do in that game to run everything on high.

Ryan
__________________

<b>I'm an unhyphenated American.</b>
System Specs:
Intel Q6600 @ 3200 1.4v
Abit IP35 Pro "The Snake"
2x2gb A-Data @ 800
Diamond HD 3870 512mb


Great FORD TRUCK resource: http://www.fordtruckfanatics.com
FghtinIrshNvrDi is offline  
Old 10-21-2005, 09:47 PM   #10 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 722
Send a message via AIM to Riceball
Default

It runs flawlessly on medium with the specs on my sig, i haven't tried BF2 on high yet...
__________________

__________________
AMD 64 3200+ Newcastle@ 2.2Ghz
MSI-RS480M-IL
1GB (1x1GB) OCZ Performance Series
ATI X700 Pro 256MB OC\'d 475/525
OCZ Modstream 520W
Thermaltake Tsunami
Samsung 914v 19\" 12ms LCD
SB X-Fi w/ Logitech Z 5300e
Riceball is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:35 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.