How do I install more RAM - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-24-2005, 01:31 AM   #11 (permalink)
Ste
Do not Stare at my Avatar
 
Ste's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Upon Gleaning Infinity
Posts: 9,577
Send a message via MSN to Ste
Default

Give me the model and brand of your computer I will look it up.
__________________

Ste is offline  
Old 11-24-2005, 01:33 AM   #12 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 81
Send a message via AIM to Zyzyoro
Default

my computer doesnt belong to any brand. it was pre-built by someone else. all i know that the motherbaord is an ASUS.
__________________

__________________
<--Comp down-->
I\'m not sure what happened. Go here for more details:
<a href=\"http://www.techist.com/showthread.php?s=&threadid=102641\">Click</a>
Zyzyoro is offline  
Old 11-24-2005, 02:00 AM   #13 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 81
Send a message via AIM to Zyzyoro
Default

for a stick of 1 Gigabyte RAM, im willing to spend anything below $200
__________________
<--Comp down-->
I\'m not sure what happened. Go here for more details:
<a href=\"http://www.techist.com/showthread.php?s=&threadid=102641\">Click</a>
Zyzyoro is offline  
Old 11-24-2005, 02:01 AM   #14 (permalink)
Ste
Do not Stare at my Avatar
 
Ste's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Upon Gleaning Infinity
Posts: 9,577
Send a message via MSN to Ste
Default

I also want you to check something, Look by the RAM slots again, see if you see any number like 2.5 V, the V stands for volts, I want to get the proper voltage also.
Ste is offline  
Old 11-24-2005, 02:03 AM   #15 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 81
Send a message via AIM to Zyzyoro
Default

you got it. 2.5 V
__________________
<--Comp down-->
I\'m not sure what happened. Go here for more details:
<a href=\"http://www.techist.com/showthread.php?s=&threadid=102641\">Click</a>
Zyzyoro is offline  
Old 11-24-2005, 02:08 AM   #16 (permalink)
Ste
Do not Stare at my Avatar
 
Ste's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Upon Gleaning Infinity
Posts: 9,577
Send a message via MSN to Ste
Default

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820220045

I would go with that.
Ste is offline  
Old 11-24-2005, 02:15 AM   #17 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 81
Send a message via AIM to Zyzyoro
Default

thanks. now.. i gotta just order this.. open my comp, and put it in one of my empty RAM slots? i just unscrew a few screws, put it in, rescrew. turn on my comp and i should see 2.00 Gigabytes of RAM under my computer properties right?
__________________

__________________
<--Comp down-->
I\'m not sure what happened. Go here for more details:
<a href=\"http://www.techist.com/showthread.php?s=&threadid=102641\">Click</a>
Zyzyoro is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:03 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.