how do i connect my hp pavillion zv6000 to my TV? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-02-2006, 11:53 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 35
Send a message via AIM to drindahowse
Default how do i connect my hp pavillion zv6000 to my TV?

Hello, I have an HP Pavillion zv6000 and i am looking to connect it to my TV to watch movies and powerpoint presentations....I have looked everywhere online to try to find the correct type of cable i need for my laptop, but i cant seem to find it, can anyone please help?

THANK YOU!!
__________________

drindahowse is offline  
Old 03-02-2006, 12:10 PM   #2 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 4,010
Default

What outputs does the laptop have, and what inputs on the TV?
__________________

__________________

Cisco CCNA, Comptia A+, 1/3 through CCNP
Trifid is offline  
Old 03-02-2006, 12:18 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 35
Send a message via AIM to drindahowse
Default

MY laptop has S-Video Output ....and my tv has A/V Input.

thank you.
drindahowse is offline  
Old 03-02-2006, 12:20 PM   #4 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 4,010
Default

Thats the yellow one? As that is better known as RCA. http://cgi.ebay.co.uk/0-3M-S-VIDEO-T...QQcmdZViewItem
__________________

Cisco CCNA, Comptia A+, 1/3 through CCNP
Trifid is offline  
Old 03-02-2006, 12:33 PM   #5 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 35
Send a message via AIM to drindahowse
Default

hmmm the link is not working....do you think this cable will help?

http://cgi.ebay.com/6FT-S-VideoSVHS-...QQcmdZViewItem
drindahowse is offline  
Old 03-02-2006, 12:35 PM   #6 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 35
Send a message via AIM to drindahowse
Default

i want SOUND also, not just video feed :-)
drindahowse is offline  
Old 03-02-2006, 12:37 PM   #7 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 4,010
Default

Yeah, that was basically it.
__________________

__________________

Cisco CCNA, Comptia A+, 1/3 through CCNP
Trifid is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:00 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.