Help Ram Ugrading - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-27-2007, 09:24 AM   #1 (permalink)
Graphic Designer
 
mssssee2's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Thessaloniki, Greece
Posts: 506
Send a message via MSN to mssssee2 Send a message via Yahoo to mssssee2
Question Help Ram Ugrading

Till now I have 1 gigabyte DDR ram in two slots for DDR cards. I also have two other slots which are for DDR2, Can motherboard be compartible with both DDR and DDR2 running at the same time, or this action will cause unexpected results such as restarting etc?
__________________

__________________
Mike from Greece, 16

mssssee2 is offline  
Old 04-27-2007, 10:27 AM   #2 (permalink)
Everything to Nothing
 
Nick's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Wales
Posts: 4,053
Send a message via MSN to Nick
Default Re: Help Ram Ugrading

im not sure but use the "crucial scanner"

just type it into google and click on the first or second link, it will tell you lots of info about your motherboard and the ram it supports
__________________

Nick is offline  
Old 04-27-2007, 11:07 AM   #3 (permalink)
Inquiry - The Dark Cheese
 
darksideleader's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 953
Default Re: Help Ram Ugrading

check ur mobo manual it proberly doesn't
i had a mobo that supports SDRAM AND DDR RAM but they didn't work simuanisly too bad :/
darksideleader is offline  
Old 04-27-2007, 11:44 AM   #4 (permalink)
Repeat Offender
 
superdave1984's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: South Fulton, TN
Posts: 1,980
Default Re: Help Ram Ugrading

Quote:
Originally Posted by nickm926 View Post
im not sure but use the "crucial scanner"

just type it into google and click on the first or second link, it will tell you lots of info about your motherboard and the ram it supports
Memory upgrades, graphics cards, flash media, and usb storage at Crucial.com
__________________
Change the world. Of one person. Today.

If your equation requires either a complex combination of variables to get the desired result OR you can't seem to get the result regardless of the variables....it ain't your variables, it's your constant.
superdave1984 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:41 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.