Help with my new pc - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-28-2005, 10:15 PM   #11 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 10
Default

ok I got the CPU,mobo, and vid card down. Any ideas on ram? these are the ones I came up with, they are Overclockable Duall Channel (im looking for 2 gigs (1024 x 2)

http://www.tigerdirect.com/applicati...096&CatId=1085

http://www.tigerdirect.com/applicati...356209&CatId=0

http://www.tigerdirect.com/applicati...487205&CatId=0

http://www.tigerdirect.com/applicati...487205&CatId=0

Im also open for suggestions


__________________

Snoopsta is offline  
Old 11-28-2005, 10:20 PM   #12 (permalink)
Ste
Do not Stare at my Avatar
 
Ste's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Upon Gleaning Infinity
Posts: 9,577
Send a message via MSN to Ste
Default

If someone has not suggested a Power supply yet go with this one..

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16817194001

this one is great and should leave much room for upgrades.
__________________

Ste is offline  
Old 11-28-2005, 10:22 PM   #13 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 10
Default

Quote:
Originally posted by Ste
If someone has not suggested a Power supply yet go with this one..

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16817194001

this one is great and should leave much room for upgrades.
I heard that having a PSU that is way over what you need is bad. Is that true?
Snoopsta is offline  
Old 11-28-2005, 10:28 PM   #14 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Sep 2005
Location: N/A
Posts: 1,486
Default

Try this RAM
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820231034
good overclocking RAM.

Its not bad to have a PSU over what you need. The only way it might be bad is if you get like a 1KW PSU that has like 100decibels and has a huge amount of heat.
Vybuni is offline  
Old 11-28-2005, 10:34 PM   #15 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 10
Default

Quote:
Originally posted by Vybuni
Try this RAM
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820231034
good overclocking RAM.

Its not bad to have a PSU over what you need. The only way it might be bad is if you get like a 1KW PSU that has like 100decibels and has a huge amount of heat.

G-Skill? Never heard of it, Im basically shopping at 3 pc stores in my area and I doubt they would have that.
Snoopsta is offline  
Old 11-28-2005, 10:39 PM   #16 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 10
Default

Quote:
Originally posted by Ste
If someone has not suggested a Power supply yet go with this one..

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16817194001

this one is great and should leave much room for upgrades.

which one would u recommend the one you linked or this one?

http://canadacomputers.com/index.php...355&cid=PS.808
Snoopsta is offline  
Old 11-28-2005, 11:54 PM   #17 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 10
Default

any other suggestions on ram??
__________________

Snoopsta is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:18 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.