Help me get ram. - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-23-2005, 09:08 PM   #1 (permalink)
Super Techie
 
SiZcO's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 492
Send a message via AIM to SiZcO
Default Help me get ram.

Needing help on shopping for ram... can you use two different kinds of brand ram.. i already have Ultra 512mb PC3200 DDR ram.. im needing one more 512MB PC3200 DRR 400 to equal 1 gig for my pc... im gonna shop at newegg but newegg dont have the ultra brand. what do you guys recommend i get... and give me links to some good video cards of budget no more then 200 dollers.
__________________

__________________

ASUS M5A99FX PRO R2.0 AM3+ AMD 990FX + SB950 7
AMD FX-8350 Black Edition Vishera 8-Core 4.0GHz (4.2GHz Turbo)
Cooler Master Hyper 212 EVO - CPU Cooler
ASUS HD7850 Radeon HD 7850 2GB
Crucial MX100 256GB SATA III(SSD)
Western Digital 640GB (storage drive)
LITE-ON Black SATA DVD-ROM
G.SKILL Ripjaws X Series 8GB (2 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600
CORSAIR CX series CX750M 750W
DEEPCOOL TESSERACT SW Mid Tower
SiZcO is offline  
Old 10-23-2005, 09:10 PM   #2 (permalink)
Field Engineer
 
SHAWN's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Long Island, NY
Posts: 4,697
Send a message via AIM to SHAWN
Default Re: Help me get ram.

Quote:
Originally posted by SiZcO
and give me links to some good video cards of budget no more then 200 dollers.

http://www.techist.com/search.php


EDIT: Fixed.
__________________

__________________
A+, Network + , HP Certified Tech and MCP

Specs: AMD Phenom II X6 1095T, Asus M477TD, 8GB GSkill Ripjaws DDR3 1600 7-8-7-24 1T, 128GB Crucial M4 SSD, ATi HD4650, W7, 27" HL272 Monitor
SHAWN is offline  
Old 10-23-2005, 09:22 PM   #3 (permalink)
Super Techie
 
SiZcO's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 492
Send a message via AIM to SiZcO
Default

That link search button don't work :P
__________________

ASUS M5A99FX PRO R2.0 AM3+ AMD 990FX + SB950 7
AMD FX-8350 Black Edition Vishera 8-Core 4.0GHz (4.2GHz Turbo)
Cooler Master Hyper 212 EVO - CPU Cooler
ASUS HD7850 Radeon HD 7850 2GB
Crucial MX100 256GB SATA III(SSD)
Western Digital 640GB (storage drive)
LITE-ON Black SATA DVD-ROM
G.SKILL Ripjaws X Series 8GB (2 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600
CORSAIR CX series CX750M 750W
DEEPCOOL TESSERACT SW Mid Tower
SiZcO is offline  
Old 10-23-2005, 10:14 PM   #4 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 587
Send a message via AIM to Sport1031
Default

Yes two different brands will work together, but they might not dual channel.

For vidoe cards: 6600GT or 6800 non GT

Seriously, search the fourms. This question has been asked 50bagillion times. (Possible exaggeration.)
Sport1031 is offline  
Old 10-23-2005, 11:02 PM   #5 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 111
Default Re: Help me get ram.

Quote:
Originally posted by SiZcO
Needing help on shopping for ram... can you use two different kinds of brand ram.. i already have Ultra 512mb PC3200 DDR ram.. im needing one more 512MB PC3200 DRR 400 to equal 1 gig for my pc... im gonna shop at newegg but newegg dont have the ultra brand. what do you guys recommend i get... and give me links to some good video cards of budget no more then 200 dollers.
Tiger has Ultra if that's what you want.

Any current video card will work. Just depends what you want to play and how much you want to spend.
__________________
The box said \"Requires Windows 98 or better\"....so I installed Linux. There\'s no going back.
GX1_Man is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:07 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.