Help Me Build A Computer - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-17-2006, 05:01 PM   #11 (permalink)
G33K P0W3R!!!!
 
bmxfreakrider's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: HickTown, California (hesperia), and West Hollywood
Posts: 2,068
Default

um just a note, if u can find a board with no onboard video, then do that, because a mobo without onboard video is alot faster(and cheaper too)...

o wait hey, is ur ps a 20 or a 24 pin?

heres a better mobo that has more features, but is a 24 pin too, so ur gonna have to have a 24 pin ps, or an adapter...
__________________

__________________
Listen to my music! and random/funny videos XD
Need a HDTV? Come find me at BestBuy #108 in Victorville XD
:D-----v Just pwnt my cpu, 900mhz OC v-----:D
bmxfreakrider is offline  
Old 09-17-2006, 06:07 PM   #12 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 209
Default

its socket AM2..im getin 939.. my ps is 20+4pin..i dont want a micro atx..where can i get a mobo tray? micro atx too
__________________

teknikull is offline  
Old 09-17-2006, 06:14 PM   #13 (permalink)
G33K P0W3R!!!!
 
bmxfreakrider's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: HickTown, California (hesperia), and West Hollywood
Posts: 2,068
Default

uhhh im a lil confused....i would talk to ya on msn, but theres a chick on there that wont shut up, so ill have to do it on here. so do ya want 939 or am2? can u use full atx, just make it a little taller? ur ps supports the board, and mobo tray....hmm i dont think u absolutely need one(as wood is a poor conductor, and more of an insulator) u just need the mounts. if u absolutely need a mobo tray, get an old pc that has one that unbolts, and bolt it in the case. i used to have a few around here, but threw em out for some reason. ill be back in a few, im upgrading messanger and eating some donuts ^_^
__________________
Listen to my music! and random/funny videos XD
Need a HDTV? Come find me at BestBuy #108 in Victorville XD
:D-----v Just pwnt my cpu, 900mhz OC v-----:D
bmxfreakrider is offline  
Old 09-17-2006, 06:16 PM   #14 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 209
Default

dude get yahoo or aim...chhorlimgren for both..ill tell u about it there its alot of planning but i got a few months to think on it.
teknikull is offline  
Old 09-17-2006, 06:44 PM   #16 (permalink)
G33K P0W3R!!!!
 
bmxfreakrider's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: HickTown, California (hesperia), and West Hollywood
Posts: 2,068
Default

i just got live beta...looks pretty good, i could do the same in my wood shop, but i like my case(just put a window in it)
__________________
Listen to my music! and random/funny videos XD
Need a HDTV? Come find me at BestBuy #108 in Victorville XD
:D-----v Just pwnt my cpu, 900mhz OC v-----:D
bmxfreakrider is offline  
Old 09-17-2006, 06:55 PM   #17 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 209
Default

get on msn real quick and then get on live
__________________

teknikull is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:50 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.