Help with case - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-15-2006, 11:12 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 25
Default Help with case

Can I put a 500Watt power supply in an Inwin c583t????
__________________

d-von is offline  
Old 02-16-2006, 12:55 AM   #2 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 233
Send a message via AIM to FunkMaster66
Default

ya definitely
__________________

__________________
Amd Sempron 2500+
ECS K7VTA3 mobo
1 gig Ram
Asus N6600
Antec 300 Watt PSU
19\" LCD
Logitech Mouse & Keyboard
Antec SOHO sx1030 Server
FunkMaster66 is offline  
Old 02-16-2006, 03:40 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 25
Default

alright just wondering cause when I looked it up on tiger direct it say'd it comes with a 350wps.

so you can put any power supply into that tower??
d-von is offline  
Old 02-16-2006, 04:20 PM   #4 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 3,453
Send a message via AIM to FghtinIrshNvrDi Send a message via Yahoo to FghtinIrshNvrDi
Default

Any ATX form factor power supply should fit.

Ryan
__________________

<b>I'm an unhyphenated American.</b>
System Specs:
Intel Q6600 @ 3200 1.4v
Abit IP35 Pro "The Snake"
2x2gb A-Data @ 800
Diamond HD 3870 512mb


Great FORD TRUCK resource: http://www.fordtruckfanatics.com
FghtinIrshNvrDi is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:48 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.