Help with a build - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-27-2009, 08:15 PM   #21 (permalink)
AKA , gt7sanremo
 
Evolv's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Harrisburg,PA
Posts: 1,240
Default Re: Help with a build

PC Power & Cooling is better quality and will have enough power for your system.
__________________

__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]

Random movie quote to make you seem hip and "with it":
"Please take the chairs away. I don't like them. The big one is staring at me and that short one is being very droll."
Evolv is offline  
Old 02-27-2009, 11:53 PM   #22 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2009
Location: Franklin Square, NY
Posts: 24
Send a message via AIM to PUNISSHER
Default Re: Help with a build

Okay sounds good. I asked because it was free, but I rather pay for a reliable one than take a chance with a free one. Do i need to order any other cables or is the stuff on my wish list good? Thanks again Gt7.
__________________

PUNISSHER is offline  
Old 03-02-2009, 07:06 PM   #23 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2009
Location: Franklin Square, NY
Posts: 24
Send a message via AIM to PUNISSHER
Default Re: Help with a build

All my stuff arrives tomorrow... . One question, I have XP on my current PC, can I use the same XP disc/ code on the new PC or will I need to buy a new OS?
PUNISSHER is offline  
Old 03-02-2009, 11:20 PM   #24 (permalink)
AKA , gt7sanremo
 
Evolv's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Harrisburg,PA
Posts: 1,240
Default Re: Help with a build

You might be able to, it's not exactly legal. I think you can just call Microsoft and tell them you got a new hard drive and had to reformat. Then you might be able to use the same code. I don't know though.
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]

Random movie quote to make you seem hip and "with it":
"Please take the chairs away. I don't like them. The big one is staring at me and that short one is being very droll."
Evolv is offline  
Old 03-02-2009, 11:24 PM   #25 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2009
Location: Franklin Square, NY
Posts: 24
Send a message via AIM to PUNISSHER
Default Re: Help with a build

Okay cool. Guess I'll find out soon enough. Thanks.
PUNISSHER is offline  
Old 03-06-2009, 05:51 PM   #26 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2009
Location: Franklin Square, NY
Posts: 24
Send a message via AIM to PUNISSHER
Default Re: Help with a build

Well The PC is up and running and I am BEYOND pleased with the results of it! I did manage to register Windows without having to call MS. It went thru with no problems. I can't believe how much faster everything is now, and I'm kicking myself in the *** for waiting this long to actually make the upgrade. Thanks everyone for all of your help and input especially you gt7!

The Case has a firewire port on the top of it with the accompanying cable of course but we couldn't find the port to plug it into on the MoBo. There was one port that we thought could be the one but nothing in the Manual for the MoBo identified it as such so we didn't take the chance hooking it up. Anyone know if that Mobo even has a Firewire port?
PUNISSHER is offline  
Old 03-06-2009, 06:07 PM   #27 (permalink)
AKA , gt7sanremo
 
Evolv's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Harrisburg,PA
Posts: 1,240
Default Re: Help with a build

Glad to have helped

Nope, that motherboard doesn't have a firewire port.
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]

Random movie quote to make you seem hip and "with it":
"Please take the chairs away. I don't like them. The big one is staring at me and that short one is being very droll."
Evolv is offline  
Old 03-06-2009, 10:36 PM   #28 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2009
Location: Franklin Square, NY
Posts: 24
Send a message via AIM to PUNISSHER
Default Re: Help with a build

Well it isn't really a big deal to me because the only thing I have that actually utilizes the use of a firewire is our home video camera. So if the situation arises where I would like to get video from the camera on to my PC, do I have any other options?
PUNISSHER is offline  
Old 03-06-2009, 11:48 PM   #29 (permalink)
I don't overclock
 
Fat.Clown's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: offline
Posts: 3,326
Default Re: Help with a build

Quote:
Originally Posted by PUNISSHER View Post
Well it isn't really a big deal to me because the only thing I have that actually utilizes the use of a firewire is our home video camera. So if the situation arises where I would like to get video from the camera on to my PC, do I have any other options?
Add-On Cards,firewire
Fat.Clown is offline  
Old 03-07-2009, 12:30 AM   #30 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2009
Location: Franklin Square, NY
Posts: 24
Send a message via AIM to PUNISSHER
Default Re: Help with a build

Will any of those cards work?

Thanks!
__________________

PUNISSHER is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Windows 7 Build 7000 Beta Review KSoD Official TF Reviews 11 02-15-2009 01:33 PM
First PC build, any help appreciated. relapserebel System Upgrades 16 01-29-2009 01:02 PM
First post - First build - HT/Media/Multi-Task Build Reco's? delirium330 New Systems | Building and Buying 60 01-12-2009 03:07 PM
Help me build system on Q6600? yexusbeliever New Systems | Building and Buying 5 01-26-2008 12:34 AM
Computer Building Tutorials (videos)... first build OnlyCurious New Systems | Building and Buying 5 07-15-2007 12:18 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:03 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.