Help! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Thread Tools Display Modes
Old 06-07-2012, 04:24 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Apr 2012
Posts: 2
Default Help!

I just installed a new graphics card on my desktop and it shows up on DxDiag but the Approx. Total Memory says N/a

kxiong34 is offline   Reply With Quote
Old 06-07-2012, 04:26 PM   #2 (permalink)
Techie Beyond Description
MindoverMaster's Avatar
Join Date: Dec 2009
Location: /home
Posts: 12,212
Send a message via MSN to MindoverMaster
Default Re: Help!

Did you install the NVIDIA/ATI drivers?

__________________ Steam Account
MindoverMaster is offline   Reply With Quote
Old 06-10-2012, 02:38 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Jun 2012
Location: Texas, USA
Posts: 13
Default Re: Help!

^ What he said. You probably need to update all of your drivers. If that doesn't work, post back.
Talkashie is offline   Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:58 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.