Having trouble connecting my PSU - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-06-2009, 06:48 PM   #11 (permalink)
What choice did I have?..
 
SuxoR's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: TX (Soon CA)
Posts: 412
Send a message via AIM to SuxoR
Default Re: Having trouble connecting my PSU

The problems with the front panel connectors, I found the correct plug in area for the HDD LED and Power LED (they both give a blue light at the top) but the Power SW and Reset SW I can't find.

Can you guys tell me what the computer needs to turn on? Like if I found the correct place for these other two?
__________________

SuxoR is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PSU Specs help when considering graphics card NanoWarrior New Systems | Building and Buying 3 05-26-2009 06:33 PM
Upgrading my PSU TekBubs New Systems | Building and Buying 25 04-14-2009 07:32 PM
Trouble connecting to my router Dcore07 Computer Networking and Internet Hardware 8 01-07-2009 01:49 PM
buying GFX card and maybe PSU bkolk New Systems | Building and Buying 13 01-06-2009 01:20 PM
malfunctioning psu harry0591 Hardware Repairs and Troubleshooting 1 05-04-2008 08:43 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:11 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.