Having problems with my ram... - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-17-2006, 09:37 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 1
Default Having problems with my ram...

I just bought a 1gb Memory Ram for my AMD Athlon 2500 xp and put it in the pc right, but when i seem to load my pc my monitor doesnt switch on.

When i take out the 1gb ram and leave my 256mb ram it seems to work fine.

I have tried just leaving the 1gb and taking my old ram but still there is no change.

I have tried putting the ram in other slots, and giving the slots a blow to get rid of dust but still nothing has changed.

Can someone please tell me what i can do?
__________________

djmanni is offline  
Old 02-17-2006, 11:01 PM   #2 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jan 2005
Location: Delaware
Posts: 3,475
Default

Do you have 1GB stick and 1 256MB stick? If you do, you must run them is single channel. You need two of the same stick to run DDR.
turtile is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:28 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.