Grphics card - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-01-2008, 11:28 PM   #11 (permalink)
Grandfather of Techist

\_(ツ)_/
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,307
Default Re: Grphics card

Actually, Peter, that would be called not reading the original post very well. The OP stated that the mobo is PCI, so all the above info was completely useless... so no bottleneck, as there isn't even a bottle.
__________________

__________________


My Rig: SABLE
Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / ASUS GeForce GTX 960 GTX960-DC2OC-2GD5
AMD FX 8320 x8 Black Edition / Gelid Tranquillo / MSI 970A-G43
Sandisk Ultra Plus 128GB / Samsung 840 120GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x4GB DDR3 1600 - 2x2GB DDR3 1600
Win10 Ent 64-bit - Mionix Naos 7000 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard


R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is offline  
Old 03-01-2008, 11:30 PM   #12 (permalink)
Retired.
 
peterhuang913's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Los Angeles, California
Posts: 8,076
Send a message via AIM to peterhuang913
Default Re: Grphics card

Quote:
Originally Posted by Trotter View Post
Actually, Peter, that would be called not reading the original post very well. The OP stated that the mobo is PCI, so all the above info was completely useless... so no bottleneck, as there isn't even a bottle.
Wouldn't that P4 bottle a 8800gt? Or maybe I just slipped up here. But I get what you mean.
__________________

__________________


My computer uses 1.5A-load, .8A-idle, .65A-standby, .05A-turned off on 125V.
"The spaces between your fingers were created so that another's could fill them in."
Quote:
Originally Posted by Norcent View Post
I need to stop using the internet.
peterhuang913 is offline  
Old 03-02-2008, 12:10 AM   #13 (permalink)
True Techie
 
ivan chaos's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 154
Default Re: Grphics card

Quote:
Originally Posted by Peza99 View Post
I need to upgrade my graphics card
i already have a Geforce FX5200 but i want something better
these r my specs:
PCI motherboard
300watts
1gb ram
Intel P.4 prossesor 2.8ghz

any cost would also be nice
he has pci guys unless he specifies otherwise like i said before lol

keep that in mind ...
PEZA999 please specify if it is pci or pci-x16
__________________

ivan chaos is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Still having problems with AGP card arian487 Hardware Repairs and Troubleshooting 23 12-03-2007 06:28 PM
Graphics card upgrade TFB New Systems | Building and Buying 29 12-01-2007 12:09 PM
Using an 8X agp card in a 4X slot rivitingone Hardware Repairs and Troubleshooting 1 10-25-2007 07:48 AM
This video card or that video card? ArchisT New Systems | Building and Buying 21 07-11-2007 06:05 PM
Graphics card fan iviv Hardware Repairs and Troubleshooting 3 03-31-2007 06:52 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:59 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.