Graphics card help! - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 08-27-2006, 06:19 AM   #11 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Aug 2006
Posts: 5

the model number is


not sure about the manufactorer (spelling is terrible)

squall2 is offline  
Old 08-27-2006, 06:26 AM   #12 (permalink)
Monster Techie
FlashDude's Avatar
Join Date: Apr 2006
Location: NB, Canada
Posts: 1,232
Send a message via MSN to FlashDude

you looked on the board and you see no brand name? Did you look on the northbridge heatsink? or did you open the case? KT400 is the via chipset not the motherboard model number.

Here is a list of 7 different KT400's. Is this an OEM computer compac/HP/dell etc?

FlashDude is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:58 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.