Graphics card - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-16-2014, 06:21 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 19
Default Graphics card

Hi. I bought a new graphics card but unfortunately didn't check the connection ports. Ive been searching online this morning but cant seem to find the one I've got. I need to know what adapter I need to connect it to a vga cable. I can post a pic if someone would be kind enough to explain how lol. Thank you. (Figured the pic part out)
Attached Images
File Type: jpg ForumRunner_20140816_112040.jpg (50.3 KB, 7 views)
File Type: jpg ForumRunner_20140816_112102.jpg (50.3 KB, 6 views)
__________________

nathan1989 is offline   Reply With Quote
Old 08-16-2014, 12:56 PM   #2 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,278
Default Re: Graphics card

DVI to VGA.
__________________

__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is offline   Reply With Quote
Old 08-16-2014, 12:58 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 19
Default

But every dvi to vga adapter ive seen has had a long pin on one side....if that makes sense. Buy theres no slot for that on my graphics card.

Sent from my GT-I9100 using TechForums
nathan1989 is offline   Reply With Quote
Old 08-16-2014, 01:02 PM   #4 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,278
Default Re: Graphics card

My bad I just got up. That's going to be a special cable that splits into two ends. What model is the card?
__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is offline   Reply With Quote
Old 08-16-2014, 01:05 PM   #5 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 19
Default

Says B276 on the card

Sent from my GT-I9100 using TechForums
nathan1989 is offline   Reply With Quote
Old 08-16-2014, 01:08 PM   #6 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,278
Default Re: Graphics card

There is what you're looking for.

How much did you spend on this card? It's pretty old. I would take it back and ask for something with a regular DVI or VGA connection.
__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is offline   Reply With Quote
Old 08-16-2014, 01:13 PM   #7 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 19
Default

Was only £10....thats basically the reason I bought it. Is there something a bit better for around the same price?

Sent from my GT-I9100 using TechForums
nathan1989 is offline   Reply With Quote
Old 08-16-2014, 01:20 PM   #8 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 19
Default

Perhaps I should explain my reasons for buying it.

I noticed on the properties of my pc that you can run a windows index assessment. So I did this and was getting a rating of 1.0 for my graphics. So it made sense (to me) to replace the one thats on the MB.

That brings us to now lol. Thank you for any help.

Sent from my GT-I9100 using TechForums
nathan1989 is offline   Reply With Quote
Old 08-16-2014, 01:29 PM   #9 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,278
Default Re: Graphics card

Well, for future reference the Windows Index isn't a real performance measurement. The only problem with the card is I don't know where you could purchase the output cable for it over there.

Edit:
Boom
http://www.amazon.co.uk/Length-Femal...eywords=dms-59
__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is offline   Reply With Quote
Old 08-16-2014, 01:34 PM   #10 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 19
Default

Lol tyvm for finding the adapter but as you said the card is old....would it be worth putting it in?

Sent from my GT-I9100 using TechForums
__________________

nathan1989 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Graphics anomaly, but not graphics card problem parsona Hardware Repairs and Troubleshooting 7 10-12-2006 01:15 PM
What happens to on-board graphics card or sound card if an external one is installed? Rawan AbuSalman Hardware Repairs and Troubleshooting 4 08-25-2006 03:13 AM
Question about this Video card: EVGA e-GeForce 6200 Graphics Card (256A8N341DX) mikepg New Systems | Building and Buying 11 03-15-2006 09:06 AM
graphics card rec AND: graphics cards in china ericcjensen Monitors, Printers and Peripherals 7 07-17-2005 01:13 AM
INstalling new graphics card and disabling onboard graphics cooleddy4 Monitors, Printers and Peripherals 13 12-15-2004 06:36 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:19 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.