Good Deal or not? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-29-2005, 03:01 PM   #1 (permalink)
Banned
 
Join Date: May 2005
Posts: 1,241
Send a message via AIM to Powerslave
Default Good Deal or not?

Ok, before you guys go on flaming about 'brand name' computers, I just want to show you one I plan on buying.

here it is http://www.circuitcity.com/rpsm/oid/...cation.do#tabs

it's a compaq yes, but it's a good deal, and unless you find some super big reason aside from 'it's a brand name' I plan on buying it.

Not to sound snotty or anything, but I think this is a good pc.

Ps, I'm upgrading it with an eVGA 6600 gt and another gig of ram.
__________________

Powerslave is offline  
Old 10-29-2005, 03:04 PM   #2 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 563
Default

You could probably find something cheaper.
Also, the frontside bus speed is unavaliable, wouldn't you hate to recieve it and find out it only has 333Mhz fsb?
edit:
I didn't see where it said it's a 3500, so I highly doubt it's a low fsb.
So I guess it's a good buy, as I said you may be able to find one cheaper and possibly better, though.
__________________

__________________
PcMe is offline  
Old 10-29-2005, 03:10 PM   #3 (permalink)
Banned
 
Join Date: May 2005
Posts: 1,241
Send a message via AIM to Powerslave
Default

Quote:
Originally posted by PcMe
You could probably find something cheaper.
Also, the frontside bus speed is unavaliable, wouldn't you hate to recieve it and find out it only has 333Mhz fsb?
edit:
I didn't see where it said it's a 3500, so I highly doubt it's a low fsb.
So I guess it's a good buy, as I said you may be able to find one cheaper and possibly better, though.
cheaper? no man, I've done my homework and I can't find anything cheaper.
Powerslave is offline  
Old 10-29-2005, 03:20 PM   #4 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 563
Default

Well it depends on what you want in the comp.
If you are ordering online, this is cheaper and is only almost equivelent.
http://www.tigerdirect.com/applicati...636&CatId=1883
__________________
PcMe is offline  
Old 10-29-2005, 03:31 PM   #5 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,327
Send a message via AIM to Flanker
Default

PcMe, thats also refurbished, or did you not see that?

Its a good deal. But you can't overclock it.
Flanker is offline  
Old 10-29-2005, 03:33 PM   #6 (permalink)
Banned
 
Join Date: May 2005
Posts: 1,241
Send a message via AIM to Powerslave
Default

Quote:
Originally posted by PcMe
Well it depends on what you want in the comp.
If you are ordering online, this is cheaper and is only almost equivelent.
http://www.tigerdirect.com/applicati...636&CatId=1883
not only is that refurb, but I'm pretty sure 3400's are socket 754. I want socket 939.
Powerslave is offline  
Old 10-29-2005, 03:35 PM   #7 (permalink)
Monster Techie
 
GuitarFreak1857's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Virginia
Posts: 1,847
Default

what graphics card is it?
__________________
My Gaming Desktop
Abit IP35-E

Intel Core2 Duo E8400 (Thermalright Ultra-120)
Mushkin 2x2GB DDR800 RAM

eVGA GeForce 8800GTS
Creative X-Fi Gamer Edition
Western Digital Caviar 250GB 7,200RPM
Western Digital Caviar 640GB 7,200RPM
OCZ 720W ModStream
Lian Li PC-7A
Windows XP Professional x64 Edition
GuitarFreak1857 is offline  
Old 10-29-2005, 04:33 PM   #8 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 563
Default

Ah I didn't see the refurb..
Forget I posted lol, just get the one you linked to, for some reason I thought they were cheaper than that, but it's still a good deal.
__________________
PcMe is offline  
Old 10-29-2005, 04:39 PM   #9 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: May 2004
Location: USA
Posts: 1,178
Default

RAM speed not listed? [Won't matter if you replace it, but if it's slower, you buy a faster...well, you get the point.] Other than that...probably a decent deal, presuming you don't want to make one.

You'll obviously need a monitor, unless you have one.

And...well, around here, the day after Thanksgiving...everywhere has very good deals...last year, Best Buy and Circuit City both sold computers for $100...though they were limited supply, of course, so you had to wake up at 4 AM and stand in line...lol. Thats where I get my HDDs
__________________
Vormund is offline  
Old 10-29-2005, 07:26 PM   #10 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: May 2004
Location: USA
Posts: 1,178
Default

Just a side note here, looking at Best Buy's ad (that came with newspaper),
$599.98 after rebates for the same thing except it has:
250 gb hdd [vs 200]
ati radeon xpress 200 graphics
17" flat-screen monitor
1GB of memory

Just thought I'd mention it...and that was with no 'shopping around' on my part!
__________________

__________________
Vormund is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:28 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.