Front panel audio help! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-24-2006, 11:46 AM   #1 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 1,499
Question Front panel audio help!

Hi im having trouble connecting up the front panel audio from my case to my new motherboard (asus a8r32-mvp deluxe )

My case has the following connections for the front panel audio :

EAR R
Return R
Ear L
Return L
MIC IN
MIC VCC OR MICBIAS
Ground

and in my motherboard manual i have the connections :

MIC L
MIC R
Line out R
NC
Line out L
AGND
NC
NC
NC

I know that the Ear R goes to the line out R and Ear L to the Line out L but dont know about the others.

Please could someone help me with the others.

Thanks
__________________

Mentali$T is offline  
Old 03-24-2006, 05:10 PM   #2 (permalink)
Super Techie
 
mnelson07's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Denton, TX
Posts: 349
Default

Read your case and motherboard's manual.
__________________

__________________
Case: LIAN LI PC-A70B
Mobo: Gigabyte P35-DS3R
CPU: Intel Q6600 g0 @ 3.0GHz
HSF: Thermalright Ultra-120 Extreme
RAM: 4GB G.SKILL @ 4-4-4-12
VCard: EVGA 8800GTS G92 @ 700/1000
HDDs: 2x 750GB & 250GB
Optical: Sony NEC SATA DVD Burner
PSU: Silverstone 750W Modular
mnelson07 is offline  
Old 03-24-2006, 06:45 PM   #3 (permalink)
Master Techie
 
aliasaid's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,400
Default

Quote:
Originally posted by mnelson07
Read your case and motherboard's manual.
he did and thats what he got.


i don't know either... i'd just do trial and error, hehe.
__________________
"Is virtue a thing remote? I wish to be virtuous, and lo! Virtue is at hand." -Confucius
aliasaid is offline  
Old 03-24-2006, 06:55 PM   #4 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 1,499
Default

Hmmm ok. I havent bought cpu yet lol so cant try it. ill just wait to try it unless someone can tell me how its meant to go. thanks for your replies.
Mentali$T is offline  
Old 03-24-2006, 06:58 PM   #5 (permalink)
003
Wizard Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 3,312
Default

Don't worry about those, they do nothing
__________________
so, umm, err yeah
003 is offline  
Old 03-24-2006, 07:17 PM   #6 (permalink)
Super Techie
 
mnelson07's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Denton, TX
Posts: 349
Default

Oh, I'm sorry. I guess I read too quickly. Um, I figured the manuals would tell you what goes where. I'd plug in what matters as far as the mic in and line out goes. If it works, great. Otherwise, do some trial and error if it doesn't work or you simply can't find help/figure it out.
__________________
Case: LIAN LI PC-A70B
Mobo: Gigabyte P35-DS3R
CPU: Intel Q6600 g0 @ 3.0GHz
HSF: Thermalright Ultra-120 Extreme
RAM: 4GB G.SKILL @ 4-4-4-12
VCard: EVGA 8800GTS G92 @ 700/1000
HDDs: 2x 750GB & 250GB
Optical: Sony NEC SATA DVD Burner
PSU: Silverstone 750W Modular
mnelson07 is offline  
Old 03-24-2006, 07:22 PM   #7 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 1,499
Default

ok ill just test it out once i got my cpu. thanks
__________________

Mentali$T is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:51 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.