Finally built my loop. - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-24-2015, 12:45 AM   #1 (permalink)
True Techie
 
x51noob's Avatar
 
Join Date: Apr 2014
Location: Georgia
Posts: 160
Default Finally built my loop.

I got 2 240mm ek rads and ek blocks.
I've been running furmark for the past 45 min and while my titan x has not went above 51 c my cpu has managed to hit 74c -.- I'm sure I did the thermal paste correctly. It's bouncing around inconsistently from 40c to 50 c with occasional high spikes. While the gpu is very consistent in temp.
uploadfromtaptalk1445661705552.jpg
__________________

__________________
Using Tapatalk
x51noob is offline   Reply With Quote
Old 10-24-2015, 05:24 AM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
rulezero's Avatar
 
Join Date: Jan 2015
Location: Earth
Posts: 1,685
Default Re: Finally built my loop.

Nice setup, wanna build mine
__________________

__________________
Don't like what I say, ban me!
rulezero is offline   Reply With Quote
Old 10-24-2015, 11:30 AM   #3 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,281
Default Re: Finally built my loop.

Is your pump connected to the res? If so, pump placement is wrong.
__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is offline   Reply With Quote
Old 10-24-2015, 11:33 AM   #4 (permalink)
True Techie
 
x51noob's Avatar
 
Join Date: Apr 2014
Location: Georgia
Posts: 160
Default Re: Finally built my loop.

Quote:
Originally Posted by PP Mguire View Post
Is your pump connected to the res? If so, pump placement is wrong.
Yea it is. Why is it wrong

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk
__________________
Using Tapatalk
x51noob is offline   Reply With Quote
Old 10-24-2015, 04:01 PM   #5 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,281
Default Re: Finally built my loop.

Pump always needs to be on the bottom of long loops for best pressure and flow.
__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Finally...finally a mid-range card Sora New Systems | Building and Buying 13 10-30-2007 04:38 AM
Finally built! (and have tested CPU temp) Spartan III New Systems | Building and Buying 2 01-08-2007 08:44 PM
Finally built. NeedAcpu Monitors, Printers and Peripherals 5 10-08-2006 04:44 PM
Finally Built it infiltrator7 System Upgrades 33 01-10-2006 09:08 PM
So I finally built that computer (graphics problem) dakta System Upgrades 1 12-29-2005 08:36 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:25 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.