A few video card questions - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 04-09-2006, 11:52 PM   #11 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Mar 2006
Posts: 15

Wait a second, I dont think it is PCI. How can I tell if it is or not?

Sevendust_Fan20 is offline  
Old 04-10-2006, 12:28 AM   #12 (permalink)
Junior Techie
Join Date: Apr 2006
Posts: 53
Send a message via AIM to socom36252

Well how old is your computer. If its old enough if could be pci but i doubt it is. It is most likely AGP just look through what it says do u see agp anywhere or possibly PCI-E.

AMD Athlon 64 6000+ X2
M2N-SLI Deluxe
eVGA 7900 gt superoverclocked
WinFast TV Tuner
2 gb of Crucial DDR2 800
120 gb sata2 and 250 sata2
500 watt psu
Windows XP Home
socom36252 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:40 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.