Epp new hard drive wont show up - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-03-2005, 09:16 AM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 98
Default Epp new hard drive wont show up

Hi all,

I just got my new Seagate 300gb Hard Drive. Apart from the annoyances of it arriving without any instructions or screws, i'm getting there.

My problem is that I didn't know where to put the jumper bit if I want it to be a slave. I guessed that it was no jumper for slave. And my second problem is that whilst the bios and windows xp are reading the drive, it does not show up in 'my computer'. I do not know what the freak is going on?

Help would be greatly appreciated.

When I go into disk manager, it shows the drive as unallocated.

Gaz
__________________

Greencow_555 is offline  
Old 11-03-2005, 11:04 AM   #2 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 98
Default

AHAH! I found this nifty piece of jiggery pokery.

http://www.seagate.com/support/kb/di...disk_mgmt.html

I needed to install SP2 to get the full 300gb reading, and the do a partition to well, get it working..

Gaz
Greencow_555 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:44 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.