Emachines - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-04-2006, 08:10 PM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 105
Send a message via AIM to T88SupraStyle
Default Emachines

ok my friend wants to know if his emachines T3092 will be able to play need for speed most wanted... can anyone help? plz and thank you in advance.
__________________

T88SupraStyle is offline  
Old 09-04-2006, 08:21 PM   #2 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 164
Default

give us his specs and im guessing he would need some sort of gfx card just by the emachines part. i think that they have a x16 slot so if he needs one he would be ok.
__________________

__________________
AMD 3500+
1GB PC3200
ASUS Motherboard
WD 80GB
7900GT 256
goblue14 is offline  
Old 09-04-2006, 08:23 PM   #3 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 105
Send a message via AIM to T88SupraStyle
Default

http://reviews.cnet.com/eMachines_T3...-30994545.html the specs are there... and he doesnt care if its in low settings.
T88SupraStyle is offline  
Old 09-04-2006, 08:25 PM   #4 (permalink)
Grandfather of Techist

\_(ツ)_/
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,302
Default

It will need a graphics card to do so.

I think that model has an AGP slot. Open the side panel and see if it has a brown slot just above the PCI slots. It will be set a little further back from the back edge than the PCI slots.
__________________


My Rig: SABLE
Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / ASUS GeForce GTX 960 GTX960-DC2OC-2GD5
AMD FX 8320 x8 Black Edition / Gelid Tranquillo / MSI 970A-G43
Sandisk Ultra Plus 128GB / Samsung 840 120GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x4GB DDR3 1600 - 2x2GB DDR3 1600
Win10 Ent 64-bit - Mionix Naos 7000 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard


R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is offline  
Old 09-04-2006, 08:29 PM   #5 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 105
Send a message via AIM to T88SupraStyle
Default

alright ill check on that tomorrow hha im not on his comp right now so.. ill check up on it tomorrow. thanks
__________________
テツヤ
T88SupraStyle is offline  
Old 09-04-2006, 08:31 PM   #6 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 164
Default

it has an agp slot. what do you think that his budget is on a gfx card.
__________________
AMD 3500+
1GB PC3200
ASUS Motherboard
WD 80GB
7900GT 256
goblue14 is offline  
Old 09-04-2006, 08:40 PM   #7 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 105
Send a message via AIM to T88SupraStyle
Default

i honestly dont know... cuz its not my computer i couldnt tell you what the budget is and i dont think he will have any money to even buy a new gfx card X-/
__________________

__________________
テツヤ
T88SupraStyle is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:01 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.