dumb question but can i turn off my neon? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-10-2006, 08:33 PM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 374
Default dumb question but can i turn off my neon?

well I was wondering if there was a way i could turn my neon in my computer case on and off
__________________

__________________
2 B old and wise U must 1st be young and stupid
Trinity ATX Mid-Tower Case, Blue neon, ASUS MOBO, Intel E8400 dual core @ 3.96GHz, 4GB RAM, 2 ATI HD 3870s Xfire, 74GB Raptor HDD w/XP, 320GB HDD w/Games, 250GB HDD w/ windows 7, 2TB external HDD, 750W psu, on a Panasonic 46" Plasma and 24" Gateway lcd as 2nd
AMD6415 is offline  
Old 01-10-2006, 08:35 PM   #2 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 374
Default

can i turn it off with my computer still on?
__________________

__________________
2 B old and wise U must 1st be young and stupid
Trinity ATX Mid-Tower Case, Blue neon, ASUS MOBO, Intel E8400 dual core @ 3.96GHz, 4GB RAM, 2 ATI HD 3870s Xfire, 74GB Raptor HDD w/XP, 320GB HDD w/Games, 250GB HDD w/ windows 7, 2TB external HDD, 750W psu, on a Panasonic 46" Plasma and 24" Gateway lcd as 2nd
AMD6415 is offline  
Old 01-10-2006, 08:36 PM   #3 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

If you use a switch you can safely turn it off. Dont try to disconnect it manually while it is on.
__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 01-10-2006, 08:45 PM   #4 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 350
Default

Go buy a .99C switch from home depot or something.
__________________
Kitire is offline  
Old 01-10-2006, 09:12 PM   #5 (permalink)
DBD
Super Techie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 333
Default

Any auto parts store should have switches with colored LED lights in them, They run on 12volts just like your PC. When the switch is on it will be light up with your neon light If your going to put the switch where it doesnt show just buy a .99 cent switch from the hardware store, like Kitire said.
__________________
DBD is offline  
Old 01-10-2006, 09:19 PM   #6 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 405
Default

just make sure its a quality switch because youwouldnt want a .99c switch ruining your computer, i recomend getting a higher quality switch than 99c because there are dodgy siwitches
__________________

__________________
The_Tobes99 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:51 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.