Duel Channel for Dimensions 4600 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-08-2005, 06:15 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 10
Default Duel Channel for Dimensions 4600

Im upgrading my Dell Dimensions 4600 pretty soon with 1gb on memory. I went to Best Buys and they asked me if my computer allows Duel Channeling. Well I didn't know and thought I would ask here. Another thing I wanna ask is whats the speed for this situation? Thx.

Rob
__________________

Yenko is offline  
Old 12-08-2005, 07:09 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
Ridlyn's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 1,920
Default

I myself have a dimension 4600, and no i dont have dual channel capability on my motherboard, but i also got it 2 years ago.

But chances are that you dont have the capability to have a dual channel ram.

www.crucial.com
__________________

__________________
Quote:
Originally Posted by Sylus View Post
Could have been worse, you could have been raped by a clown.
Ridlyn is offline  
Old 12-08-2005, 08:08 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 10
Default

Are you sure you didn't have Dual Channel? Cuz Im looking in my Dell Dimension 4600 Manual and it says:

Architecture Dual Channel DDR SDRAM

Memory Connectors Four

Memory Capacities 180-, 258-, 512-MB, or 1-GB
Yenko is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:26 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.