Dual Channel?? - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 04-06-2006, 05:56 PM   #11 (permalink)
True Techie
Join Date: Jan 2006
Posts: 100
Send a message via AIM to theprofessor17

ok i just switched it from dimm 3 and dimm 4 to dimm 1 and dimm 3.... yellow and yellow but it seems like boot is slower is this just first time thing or do i need to change something in bios?

theprofessor17 is offline  
Old 04-06-2006, 06:00 PM   #12 (permalink)
Ultra Techie
Join Date: Mar 2005
Posts: 586
Send a message via AIM to infiltrator7

i don't think you need to change the bios, i'm not sure why it'd be slower though. check out EVGA.com, and then go to community, click on forums, and register. they should be able to help you out over there.

If you're interested in joining a MOHAA clan, send me a PM.

infiltrator7 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:47 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.