Does this DFI Lanparty mobo sLi compatible? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-24-2006, 06:59 PM   #1 (permalink)
Vinsanity
 
BiGyLiLuPdAmIdL's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: West Coast Cali
Posts: 1,234
Send a message via AIM to BiGyLiLuPdAmIdL
Default Does this DFI Lanparty mobo sLi compatible?

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813136152
there's the mobo.
I knwo it has an NF4 Ultra chipset and it has 2 pci-E slots, but will it run two videocards in sLi? I have heard different thigns but i just wanted to double check. I really want to get a new mobo that supports sLi, then get 2 6800XT's. I see a good deal on this mobo but its refurbished. I really want it tho for that godo price.

http://www.newegg.com/Product/Produc...2E16813136152R

Id this mobo wont do sLI, than do you guys know any good sLi mobos that you could recommend me.
__________________

__________________
New build in progress, but this is what I got for now:
-AMD x2 5200+
-Asus M3A78-EM AM2+
-Buffalo 2x1gb ddr2 800
-Hitachi 250gb Sata HDD
-Antec Minuet Case w/ 350w psu
-Windows 7 Home Premium 64 bit
BiGyLiLuPdAmIdL is offline  
Old 06-24-2006, 07:01 PM   #2 (permalink)
Vinsanity
 
BiGyLiLuPdAmIdL's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: West Coast Cali
Posts: 1,234
Send a message via AIM to BiGyLiLuPdAmIdL
Default

woops messed up on the title

EDIT:* Is this mDFI Lanparty mobo sLi compatible?
__________________

__________________
New build in progress, but this is what I got for now:
-AMD x2 5200+
-Asus M3A78-EM AM2+
-Buffalo 2x1gb ddr2 800
-Hitachi 250gb Sata HDD
-Antec Minuet Case w/ 350w psu
-Windows 7 Home Premium 64 bit
BiGyLiLuPdAmIdL is offline  
Old 06-24-2006, 08:38 PM   #3 (permalink)
Monster Techie
 
CntdwnToExtn's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Parents Basement...Still
Posts: 1,746
Send a message via MSN to CntdwnToExtn
Default

yes. it will run sli each card at 8x or if you just have one card 16x

for a little bit more money though, you can go true sli w/ an asus a8n32 that runs both cards at 16x
__________________
[110.7896] Getting up from chair
[112.8798] Walking to fridge
[118.5234] Opening Fridge
[119.1439] CntdwnToExtn panic - no beer: Fridge empty!


CntdwnToExtn is offline  
Old 06-24-2006, 10:09 PM   #4 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 2,992
Default

Quote:
Originally posted by CntdwnToExtn
yes. it will run sli each card at 8x or if you just have one card 16x

for a little bit more money though, you can go true sli w/ an asus a8n32 that runs both cards at 16x

Pfft even with sli, He wont go past x8 bandwith at all....


Stick with the DFI.
__________________



May the wind always be at your back and the sun upon your face, and may the winds of destiny carry you aloft to dance with the stars
Lord AnthraX is offline  
Old 06-25-2006, 04:14 PM   #5 (permalink)
Vinsanity
 
BiGyLiLuPdAmIdL's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: West Coast Cali
Posts: 1,234
Send a message via AIM to BiGyLiLuPdAmIdL
Default

alrite thanx guys Imma try to get the Lanparty.
__________________
New build in progress, but this is what I got for now:
-AMD x2 5200+
-Asus M3A78-EM AM2+
-Buffalo 2x1gb ddr2 800
-Hitachi 250gb Sata HDD
-Antec Minuet Case w/ 350w psu
-Windows 7 Home Premium 64 bit
BiGyLiLuPdAmIdL is offline  
Old 06-25-2006, 04:17 PM   #6 (permalink)
Banned
 
Join Date: Dec 2005
Location: in the past
Posts: 1,144
Send a message via AIM to thebleakness
Default

The Ultra-d wont do SLI unless you modify it. Otherwise it wont be SLI compatible. The modifification isnt that hard buuutt unless you dont want to void the warranty, dont do it.
thebleakness is offline  
Old 06-25-2006, 05:29 PM   #7 (permalink)
Vinsanity
 
BiGyLiLuPdAmIdL's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: West Coast Cali
Posts: 1,234
Send a message via AIM to BiGyLiLuPdAmIdL
Default

alrite thanx bleakness, I'll think about it still.
__________________

__________________
New build in progress, but this is what I got for now:
-AMD x2 5200+
-Asus M3A78-EM AM2+
-Buffalo 2x1gb ddr2 800
-Hitachi 250gb Sata HDD
-Antec Minuet Case w/ 350w psu
-Windows 7 Home Premium 64 bit
BiGyLiLuPdAmIdL is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:38 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.