desktop icon pics dissapear. - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-23-2006, 08:00 PM   #1 (permalink)
Banned
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 1,829
Default desktop icon pics dissapear.

This is on my third build and the icon pictures disappear after i quit out of counter strike source and i was wondering why that happens?

It doesn't freeze or anything and i can still play games but the icon picture disappears and the words are still there.
__________________

Norcent is offline  
Old 11-23-2006, 08:02 PM   #2 (permalink)
Grandfather of Techist

\_(ツ)_/
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,303
Default

You have more trouble out of that one than anything, man.

I don't use icons. I use ObjectDock instead.
__________________

__________________


My Rig: SABLE
Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / ASUS GeForce GTX 960 GTX960-DC2OC-2GD5
AMD FX 8320 x8 Black Edition / Gelid Tranquillo / MSI 970A-G43
Sandisk Ultra Plus 128GB / Samsung 840 120GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x4GB DDR3 1600 - 2x2GB DDR3 1600
Win10 Ent 64-bit - Mionix Naos 7000 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard


R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is offline  
Old 11-23-2006, 08:12 PM   #3 (permalink)
Banned
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 1,829
Default

i know i am having problems but there getting fixed.
Norcent is offline  
Old 11-24-2006, 09:09 AM   #4 (permalink)
True Techie
 
Mjmitch2's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 152
Default

All the times I have seen that happen, it was either a registry issue/corruption or the start of an OS corruption.
__________________
"Every great adventure is started by a single step"
------------------------------------------------
C2D e6300 @ 2.8Ghz w/ Zalman 9500
Gigabyte DS3 mobo
GeIL DDR2 800 (2x512)
EVGA 8600 GTS 256mb
WD 80GB SataII & WD 250GB SataII
MadDog DVD-CDRW 16x dual layer
Dual Acer 22' LCDs
Ultra X2 550 watt
Ultra Blue Aluminus ATX Mid-Tower Case
Mjmitch2 is offline  
Old 11-24-2006, 10:13 AM   #5 (permalink)
Ultra Techie
 
darkop16's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: North Carolina
Posts: 553
Send a message via AIM to darkop16
Default

i used to have the same problem on my new rig. i would play a game and when i tabed out or quit i would have to hit alt+ctrl+del and then cancel out and it would all come back. Took me awhile before i relized i needed to upgrade the video drivers , and then it went away. Have you tried that?
__________________
CPU: e6600 @ 3.2ghz
RAM: 2GB G.Skill HZ PC6400
Mobo: ASUS P5B Deluxe
GPU: Sapphire HD4870
Soundcard: Creative Labs X-Fi XtremeGamer Fatal1ty
HDDs: 250GB WD + 750GB WD + 2x1TB WD
Monitor: Samsung 226BW
PSU: OCZ GameXStream 600W
Case: Cooler Master Stacker
OS: XP Professional SP3
Mouse/keyboard: Logitech MX518/Saitek Eclipse II
Speakers: Logitech Z-2300
darkop16 is offline  
Old 11-24-2006, 10:32 AM   #6 (permalink)
Banned
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 1,829
Default

yeah i udated my video drivers and it still does that.

It doesn't happen all the time i quit out of counter strike source but it still happens.
Norcent is offline  
Old 11-24-2006, 10:52 AM   #7 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

Press F5 on your desktop.
__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 11-24-2006, 11:04 AM   #8 (permalink)
Banned
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 1,829
Default

thanx i guess i will give that a try when i get that problem again.
Norcent is offline  
Old 12-29-2006, 05:42 PM   #9 (permalink)
Banned
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 1,829
Default

that didn't work.
Norcent is offline  
Old 12-29-2006, 07:03 PM   #10 (permalink)
Ultra Techie
 
M733mhz's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 648
Send a message via AIM to M733mhz
Default

Sounds like some sort of a windows corruption. If it's only happening when you come out of counter strike then try reinstalling CS, if it's happening coming out of other programs, then reinstall windows.
__________________

__________________


M733mhz is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:22 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.