D3 Beta Graphics Card - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-20-2011, 08:24 PM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 162
Default D3 Beta Graphics Card

I need a graphics card. doesn't have to be anything particularly special. just enough to play current game at mid to high levels detail smoothly and that doesnt cost to much preferably.

blizzards recommended cards are

-nvidia GeForce 260 or better

-ATI Radeon HD 4870 or better

i don't really know how good these cards are so i want to go for better if possible. i dont want to have to upgrade again for a while seeing as im a poor college student
__________________

XI_xtasy_ix is offline  
Old 09-20-2011, 08:29 PM   #2 (permalink)
Techie Beyond Description
 
MindoverMaster's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: /home
Posts: 12,212
Send a message via MSN to MindoverMaster
Default Re: D3 Beta Graphics Card

That tells us very little of what we can suggest to you.

What games are you hoping to play?
What is your budget, if you don't want to pay too much? How much is "too much"?

Something like this?

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814130661
__________________

__________________
Neowin.net Steam Account
MindoverMaster is offline  
Old 09-20-2011, 08:58 PM   #3 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 162
Default Re: D3 Beta Graphics Card

thats too much. 150 is my absolute max. games i want to play are starcraft 2, diablo 3, and right now thats it. although i may pick up something else if i find it.
XI_xtasy_ix is offline  
Old 09-20-2011, 09:04 PM   #4 (permalink)
Techie Beyond Description
 
MindoverMaster's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: /home
Posts: 12,212
Send a message via MSN to MindoverMaster
Default Re: D3 Beta Graphics Card

What are the rest of your computer specs?
__________________
Neowin.net Steam Account
MindoverMaster is offline  
Old 09-20-2011, 09:04 PM   #5 (permalink)
Lord of Bacon
 
Roark's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: North Carolina
Posts: 1,352
Default Re: D3 Beta Graphics Card

What power supply do you currently have in your computer.

I'd suggest opening your side panel and checking the label on the power supply if you're not sure.
__________________
Please read through the thread thoroughly before responding.
Nobody wants to read a wall of text, formatting is your friend.

i5 3570k | 8GB G.Skill 1600MHz | R9 290 | SeaSonic 750X
Roark is offline  
Old 09-20-2011, 10:51 PM   #7 (permalink)
Techie Beyond Description
 
MindoverMaster's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: /home
Posts: 12,212
Send a message via MSN to MindoverMaster
Default Re: D3 Beta Graphics Card

What GFX card do you currently have?

I have a 5770, and it's around $150. I could play SC2 on ultimate settings.
__________________
Neowin.net Steam Account
MindoverMaster is offline  
Old 09-20-2011, 11:03 PM   #8 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 162
Default Re: D3 Beta Graphics Card

lol i dont have one.

what about this one?

Amazon.com: XFX AMD Radeon HD 6850 775M 1 GB DDR5 Graphics Card HD685XZNFC: Electronics
XI_xtasy_ix is offline  
Old 09-20-2011, 11:33 PM   #9 (permalink)
Techie Beyond Description
 
MindoverMaster's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: /home
Posts: 12,212
Send a message via MSN to MindoverMaster
Default Re: D3 Beta Graphics Card

I just assume that people use cards. If you are gaming, you do not typically use onboard.
__________________
Neowin.net Steam Account
MindoverMaster is offline  
Old 09-21-2011, 09:01 AM   #10 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jun 2011
Location: Raccoon City
Posts: 123
Default

I just got a sapphire 6670. Costed $100 on newegg and I have been able to play every game Maxed out . Crysis 2 Maxed with dx11@ 34-53 fps. Battlefield 3 alpha maxed @ 38-59 fps. It's a better card than people think
__________________

__________________
AMD FX 8350 | 8gigs DDR3 1333 G.skill sniper

IN WIN GRone Full Tower| GIGABYTE 970A-D3P MoBo

EVGA GTX 760 SC| CORSAIR TX Series 650w PSU|

COOLER MASTER Hyper 212 EVO|

Samsung Spinpoint F3 1TB 7200rpm HDD|

128GB Vertex4 SSD
cp0020 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sound Card/Graphics Card/Mobo Mumbo Jumbo. Solaxys New Systems | Building and Buying 31 07-21-2009 02:14 PM
Graphics anomaly, but not graphics card problem parsona Hardware Repairs and Troubleshooting 7 10-12-2006 01:15 PM
Question about this Video card: EVGA e-GeForce 6200 Graphics Card (256A8N341DX) mikepg New Systems | Building and Buying 11 03-15-2006 09:06 AM
graphics card rec AND: graphics cards in china ericcjensen Monitors, Printers and Peripherals 7 07-17-2005 01:13 AM
INstalling new graphics card and disabling onboard graphics cooleddy4 Monitors, Printers and Peripherals 13 12-15-2004 06:36 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:57 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.