confusion - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-15-2005, 09:46 PM   #21 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 432
Default

will it be a problem that it doesnt have any AGP slots?
__________________

biggjoee5790 is offline  
Old 12-15-2005, 09:55 PM   #22 (permalink)
The Angriest of Amoebas
 
Join Date: Jun 2004
Location: Minnesota
Posts: 1,180
Default

No, because the graphics card that was recommended was PCI-E, so you want a motherboard with a PCI-E slot, not AGP.
__________________

__________________
toxicity_27 is offline  
Old 12-15-2005, 10:06 PM   #23 (permalink)
Banned
 
Join Date: Dec 2005
Location: in the past
Posts: 1,144
Send a message via AIM to thebleakness
Default

If you have the extra money and would like to over clock sometime in the future check out this motherboard http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813136152 Many people are very satisfied with this board and it has an excellent web forum at www.dfi-street.com.
thebleakness is offline  
Old 12-15-2005, 10:22 PM   #24 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 432
Default

does the first mobo i posted have an ethernet card? i dont even know if mobos come with ethernet cards but i need one.. i thought mabe they come with them
biggjoee5790 is offline  
Old 12-15-2005, 10:33 PM   #25 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 432
Default

nevermind the ethernet question.. it has one.

ok so heres what i have so far
AMD Athlon 64 3200+
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16819103535

MSI K8n Neo-4 MOBO
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813130491

eVGA GeForce 6800GS 256 mb
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814130258

will these 3 things be compatible with each other? do you think they are good choices? also i need 1 gig of ram.. can someone show me ram that will go with this mobo?
biggjoee5790 is offline  
Old 12-15-2005, 10:36 PM   #26 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 432
Default

also this dvd burner
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16827152058

will that work well also?
biggjoee5790 is offline  
Old 12-15-2005, 10:49 PM   #27 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 86
Default

Check out Elite Group motherboards.
GhostDJR is offline  
Old 12-15-2005, 10:53 PM   #28 (permalink)
Banned
 
Join Date: Dec 2005
Location: in the past
Posts: 1,144
Send a message via AIM to thebleakness
Default

It seems like you are not going to overclock at right now, so try some of this RAM http://www.newegg.com/Product/Produc...2E16820145440. If you ever decide to oc your going to want to buy some higher quality RAM.
thebleakness is offline  
Old 12-15-2005, 10:55 PM   #29 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 432
Default

how do i know which ram will fit into my mobo and work with it?
biggjoee5790 is offline  
Old 12-15-2005, 10:56 PM   #30 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 10
Default

AMD Athlon64 3000+(E6)
NF4-U
512*2 DDR400 RAM
160G SATA 8M cache
6600GT or X1600pro
__________________

haha103 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:25 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.