compatible? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-10-2007, 05:41 AM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Aug 2007
Location: Dorset Uk
Posts: 347
Default compatible?

ok im wondering if this works

mobo:
ASRock 4CoreDual-VSTA PT880 Ultra Socket 775 SATA 8 channel audio ATX

Cpu:
Intel Celeron D 352 (3.20GHz) Socket 775 FSB533 512kb Retail Boxed Processor

AGP x8 Radeon 9600

and what 1Gig ram can i get?
__________________

rebell07 is offline  
Old 08-10-2007, 05:48 AM   #2 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Aug 2007
Location: Dorset Uk
Posts: 347
Default Re: compatible?

i hope its all compatible
__________________

rebell07 is offline  
Old 08-10-2007, 05:52 AM   #3 (permalink)
Master Techie
 
baronvongogo's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: United Kingdom, Warrington
Posts: 2,756
Default Re: compatible?

yes that processor will work in that mobo, any DDR ram and DDR2 ram will work it takes both make sure to use the right slots though. If your buying ram Id go for DDR2 and for 1 gig something like this:

Extra Value 1GB DDR2 800MHz PC2-6400 240pin Extra Value Ram

its cheap and being just a 1 gig stick gives you room to expand to 2 gigs.
__________________
baronvongogo is offline  
Old 08-10-2007, 06:10 AM   #4 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Aug 2007
Location: Dorset Uk
Posts: 347
Default Re: compatible?

kk thx
yay im going to upgrade

umm
what do i do with spare parts that suck
cos i got a motherboard spare once i upgrade
2 indentical sticks of 256MB and a stick of 512MB
rebell07 is offline  
Old 08-10-2007, 06:10 AM   #5 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Aug 2007
Location: Dorset Uk
Posts: 347
Default Re: compatible?

oh yeah is there an AGP slot to put my GFX card in?
rebell07 is offline  
Old 08-10-2007, 06:25 AM   #6 (permalink)
Master Techie
 
baronvongogo's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: United Kingdom, Warrington
Posts: 2,756
Default Re: compatible?

do what you want with your spareparts could sell them on ebay if you wanted . And yes the mobo is AGP and PCI-Express so should be fine.
__________________

__________________
baronvongogo is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Is this compatible? Amidamaru Computer Audio and Multimedia 2 07-20-2007 10:59 AM
Which hard drives are compatible with the ABIT NF7-S motherboard? Herringtrader Hardware Repairs and Troubleshooting 4 07-19-2007 02:28 AM
would this be compatible Compguys New Systems | Building and Buying 8 07-12-2007 07:20 AM
Windows XP Dx10 Compatible? Riznarf Microsoft Windows and Software 18 06-09-2007 09:06 AM
EIDE HD Compatible lamentofking Hardware Repairs and Troubleshooting 3 05-27-2007 04:22 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:03 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.