Changing mobos... - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-17-2006, 02:25 PM   #1 (permalink)
Mod Emeritus
 
b1gapl's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 13,044
Default Changing mobos...

I was thinking of changing my mobo. I can't use the reformatting software that came with my computer originally? My comp is from sony.
I just wanted to get a mobo to get up to date like USB 2.0 and AGP8x.
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813130519
__________________

__________________


3770K | ASUS STRIX GTX 1080 | DDR3-1600 16GB | CORSAIR 650D | CORSAIR HX 850W | CORSAIR H100 | SOUND BLASTER Z | ASROCK EXTREME4 GEN3

b1gapl is offline  
Old 04-17-2006, 05:24 PM   #2 (permalink)
Member (again)
 
macdude425's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Raul's Wild Kingdom...How 'bout that, huh?
Posts: 4,202
Send a message via AIM to macdude425 Send a message via Yahoo to macdude425
Default

Make sure to start with that the Sony uses ATX or mATX and that it has a removable faceplate so that you won't be sawing parts of the case to make it work.

You should be able to use the reformatting software that came with your computer, it's just easier to let Windows do it for you.
__________________

__________________



Debian Support Forums!
macdude425 is offline  
Old 04-17-2006, 05:33 PM   #3 (permalink)
Mod Emeritus
 
b1gapl's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 13,044
Default

Well my case is http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16811196019
I was just wondering if I can change the mobo without reinstalling windows because I don't have the disc, I just have the reformatting software from sony that originally came with the computer.
__________________


3770K | ASUS STRIX GTX 1080 | DDR3-1600 16GB | CORSAIR 650D | CORSAIR HX 850W | CORSAIR H100 | SOUND BLASTER Z | ASROCK EXTREME4 GEN3

b1gapl is offline  
Old 04-17-2006, 06:28 PM   #4 (permalink)
Master Techie
 
reggie_da_man's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 2,567
Default

Why do you want to upgrade your system? Honestly, just looking at it I don't think you should put any money into that system.
__________________

reggie_da_man is offline  
Old 04-17-2006, 06:33 PM   #5 (permalink)
Mod Emeritus
 
b1gapl's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 13,044
Default

I just want to know if I can change the mobo without reinstalling windows but only using the reformatting software. Besides it's only $44. It will be years before I can build my first real computer.
__________________


3770K | ASUS STRIX GTX 1080 | DDR3-1600 16GB | CORSAIR 650D | CORSAIR HX 850W | CORSAIR H100 | SOUND BLASTER Z | ASROCK EXTREME4 GEN3

b1gapl is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:55 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.