CeleronD vrs Sempron - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-26-2006, 08:05 AM   #11 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 833
Send a message via ICQ to Amd2800 Send a message via AIM to Amd2800 Send a message via Yahoo to Amd2800
Default

Sempron is a lot better then CELERON !!!

Semprons will Overclock better than the Celeron !!!
__________________

__________________
NEW PC : The I5-2500 3.3ghz
CPU : Intel I5-2500 @ 3.3Ghz *SandyBridge* - Ram : 8GB DDR3 1333Mhz Dual Channel - Mobo : Asus P8H67-M Pro
HDD0 : 1TB Sata 2 - GFX : ATI Radeon HD6950 2GB - Sound: Realtek 5.1 Onboard - OS1 : Windows 7 Ultimate X64

Dell Studio 1747 Laptop
CPU : Intel I7 - Q720 @ 1.66Ghz - Ram: 4GB Ram DDR3 1333Mhz Dual Channel - Mobo : Dell - HDD: 2x 500GB Sata 2 - OS1: Windows 7 Ultimate X64





Quote:
I want a processor in my brain..... Can i upgrade my ram?

Amd2800 is offline  
Old 04-26-2006, 11:42 AM   #12 (permalink)
Banned
 
Join Date: May 2005
Posts: 7,915
Send a message via Yahoo to talldude123
Default

no way....celerons can overclock to 3.8 Ghz, if you're lucky.
__________________

talldude123 is offline  
Old 04-26-2006, 12:30 PM   #13 (permalink)
Master Techie
 
aliasaid's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,400
Default

get over it talldude, celerons eat crow

unless you have somethign substantial, something tangible that can back up your claim that celeron is better then come forth with it. celerons are "good".. but when compared to others, it looks ugly. you can go ahead and love celeron, just don't be tellin others its better than sempron or w/e
__________________
"Is virtue a thing remote? I wish to be virtuous, and lo! Virtue is at hand." -Confucius
aliasaid is offline  
Old 04-26-2006, 12:59 PM   #14 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 833
Send a message via ICQ to Amd2800 Send a message via AIM to Amd2800 Send a message via Yahoo to Amd2800
Default

Quote:
Originally posted by talldude123
no way....celerons can overclock to 3.8 Ghz, if you're lucky.
Yes but Athlon and Sempron can OC higher !!!

if have my old athlon at 4ghz

but Can Celerons run in DUAL CORE !!! Nope AMD can

AMD have got a new proccessor and faster Procccessor even a 3000+ Sempron will run Faster than a 2.8ghz Celeron even a 64bit Sempron will !!!

Just get over the fact that CELERON SUCK !!!
__________________
NEW PC : The I5-2500 3.3ghz
CPU : Intel I5-2500 @ 3.3Ghz *SandyBridge* - Ram : 8GB DDR3 1333Mhz Dual Channel - Mobo : Asus P8H67-M Pro
HDD0 : 1TB Sata 2 - GFX : ATI Radeon HD6950 2GB - Sound: Realtek 5.1 Onboard - OS1 : Windows 7 Ultimate X64

Dell Studio 1747 Laptop
CPU : Intel I7 - Q720 @ 1.66Ghz - Ram: 4GB Ram DDR3 1333Mhz Dual Channel - Mobo : Dell - HDD: 2x 500GB Sata 2 - OS1: Windows 7 Ultimate X64





Quote:
I want a processor in my brain..... Can i upgrade my ram?

Amd2800 is offline  
Old 04-26-2006, 01:36 PM   #15 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 44
Default

how fast can those amd 64s at 3400 be overclocked? would they need water cooling?
__________________
Asus A8S-X mobo
Athalon 64 3500+ in 939
XFX Geforce 7600 GT
3 Gigs of PC 3200
WD raptor 74 gigger/ External 150 Gb hd
Age of Empires 3
Half Life 2
Farcry
Digital Photography via cannon 350d
protonfusion is offline  
Old 04-26-2006, 01:44 PM   #16 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 833
Send a message via ICQ to Amd2800 Send a message via AIM to Amd2800 Send a message via Yahoo to Amd2800
Default

no my dads 3500 is overclocked to 3.0ghz from 2.0 and hes using standerd fan and still got temp of around 35 ilde and 40 Load
__________________
NEW PC : The I5-2500 3.3ghz
CPU : Intel I5-2500 @ 3.3Ghz *SandyBridge* - Ram : 8GB DDR3 1333Mhz Dual Channel - Mobo : Asus P8H67-M Pro
HDD0 : 1TB Sata 2 - GFX : ATI Radeon HD6950 2GB - Sound: Realtek 5.1 Onboard - OS1 : Windows 7 Ultimate X64

Dell Studio 1747 Laptop
CPU : Intel I7 - Q720 @ 1.66Ghz - Ram: 4GB Ram DDR3 1333Mhz Dual Channel - Mobo : Dell - HDD: 2x 500GB Sata 2 - OS1: Windows 7 Ultimate X64





Quote:
I want a processor in my brain..... Can i upgrade my ram?

Amd2800 is offline  
Old 04-26-2006, 02:53 PM   #17 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 158
Send a message via AIM to kaname
Default

I have a celeron OC'd to 2.8 and it runs respectably, but sometimes the system bottlenecks at the processor and that's just because it can't keep up with the rest of the system minus the HD's. My celeron also runs hot, 40C idle and up to 50C or more under load, and that's with a 120mm fan blowing straight into an arctic cooling freezer 4 HSF and an exhaust 80mm directly above the HSF.

I don't mind the celeron, it works well, but I would recommend an AMD especially if your gonna do any gaming.
__________________
EVGA 680i SLi
E6400 @ 3.0 GHz
4 GB OCZ Platinum Rev. 2 EL @ 880
400GB + 250GB Seagate Barracuda SATA2
EVGA 8800GTs
Antec P180B Case
kaname is offline  
Old 04-27-2006, 01:16 AM   #18 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 833
Send a message via ICQ to Amd2800 Send a message via AIM to Amd2800 Send a message via Yahoo to Amd2800
Default

seee its bootlenecks because the INTEL CPU cant handle it .but AMD proccessors can !!
__________________
NEW PC : The I5-2500 3.3ghz
CPU : Intel I5-2500 @ 3.3Ghz *SandyBridge* - Ram : 8GB DDR3 1333Mhz Dual Channel - Mobo : Asus P8H67-M Pro
HDD0 : 1TB Sata 2 - GFX : ATI Radeon HD6950 2GB - Sound: Realtek 5.1 Onboard - OS1 : Windows 7 Ultimate X64

Dell Studio 1747 Laptop
CPU : Intel I7 - Q720 @ 1.66Ghz - Ram: 4GB Ram DDR3 1333Mhz Dual Channel - Mobo : Dell - HDD: 2x 500GB Sata 2 - OS1: Windows 7 Ultimate X64





Quote:
I want a processor in my brain..... Can i upgrade my ram?

Amd2800 is offline  
Old 04-27-2006, 01:35 AM   #19 (permalink)
Lord Techie
 
Nitestick's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: смерти для спаме
Posts: 8,473
Default

calm down AMD2800. you don't have to act like a complete fanboy and waste posts. simply put: there is no opinion involved. fact is if you look at benchmarks semprons kill "comparable" celerons and overclock well too. of course celeron D's overclock well being based on the Prescott core. but that also means that they only overclock well when you have extreme overclocking and cooling in mind. by comparison any overclock acheivable on air the sempron would probably still kill the celeron.
Nitestick is offline  
Old 04-27-2006, 01:40 AM   #20 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 833
Send a message via ICQ to Amd2800 Send a message via AIM to Amd2800 Send a message via Yahoo to Amd2800
Default

do u have a Comparision between the sempron and Celeron !!!
__________________

__________________
NEW PC : The I5-2500 3.3ghz
CPU : Intel I5-2500 @ 3.3Ghz *SandyBridge* - Ram : 8GB DDR3 1333Mhz Dual Channel - Mobo : Asus P8H67-M Pro
HDD0 : 1TB Sata 2 - GFX : ATI Radeon HD6950 2GB - Sound: Realtek 5.1 Onboard - OS1 : Windows 7 Ultimate X64

Dell Studio 1747 Laptop
CPU : Intel I7 - Q720 @ 1.66Ghz - Ram: 4GB Ram DDR3 1333Mhz Dual Channel - Mobo : Dell - HDD: 2x 500GB Sata 2 - OS1: Windows 7 Ultimate X64





Quote:
I want a processor in my brain..... Can i upgrade my ram?

Amd2800 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:06 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.