Celeron D vs Pentium 4 which to choose! - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-23-2005, 04:18 PM   #11 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 3
Default

um well i called the guy and he said only this type of chip would work...

slot type == 478

800 mhz frontside bus

hyper threading

my friend did correct me about the celeron thing too but i called the guy and says only those will work. and he did mention hyperthreading...also i found out the windows he installed is "bootleg" when i try windows update it says invalid key!!!

edit: o btw since he gave me that info i ordered this:

http://www.newegg.com/Product/Produc...9116171#sctNav
__________________

slimjim5107 is offline  
Old 08-23-2005, 04:21 PM   #12 (permalink)
Field Engineer
 
SHAWN's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Long Island, NY
Posts: 4,697
Send a message via AIM to SHAWN
Default

http://www.techist.com/showthread.ph...=legit+windows

Read the last paragraph on the first post.
__________________

__________________
A+, Network + , HP Certified Tech and MCP

Specs: AMD Phenom II X6 1095T, Asus M477TD, 8GB GSkill Ripjaws DDR3 1600 7-8-7-24 1T, 128GB Crucial M4 SSD, ATi HD4650, W7, 27" HL272 Monitor
SHAWN is offline  
Old 08-23-2005, 04:25 PM   #13 (permalink)
Lord Techie
 
PZEROFGH's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 7,553
Send a message via AIM to PZEROFGH
Default

if you were mostly doing gaming i would have picked up an amd, but then you would have had to bought a whole new mobo so what you got is a good processor, except its a oven
__________________
Hmmm?
AIM/Xfire - pzerofgh
PZEROFGH is offline  
Old 08-23-2005, 04:30 PM   #14 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 3
Default

Quote:
Originally posted by SHAWN
http://www.techist.com/showthread.ph...=legit+windows

Read the last paragraph on the first post.
i called the guy about the non-updating and illegal keys and he told me that it was all the same keys licensed to him... but it wouldnt let me update. im thinking if i could put my sisters sytem restore cd on my comp after this p4 chip gets in
__________________

slimjim5107 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:15 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.